ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετράμε αντίστροφα για το Limassol Christmas land 2019

WIZ TEAM

Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου Limassol Christmas land οι διοργανωτές  ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά,  το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων στη Λεμεσό.

Φέτος το Limassol Christmas land μεταφέρεται στον χώρο του Παλιού Λιμανιού για να το μεταμορφώσει σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο τοπίο!

Φανταχτερά στολίδια, λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, είναι τα στοιχεία που θα συνθέσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και που θα βάλουν τη «μαγεία» στην καθημερινότητά μας κατά την περίοδο των γιορτών!

Όπως είναι ανεμενόμενο, το Limassol Christmas land θα επισκεφθεί και ο Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του, και στον σάκο του θα υπάρχουν δώρα για όλα τα παιδάκια, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές από όλο τον κόσμο.

Μετράμε αντίστροφα μέχρι την Παρασκευή 29/11 όπου To LIMASSOL CHRISTMAS LAND θα ανοίξει επίσημα επίσημα τις πόρτες του, για 40 μέρες με δωρεάν είσοδο για όλους. Τη βραδιά των εγκαινίων θα ντύσει με τη μοναδική του φωνή ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ στις 23/12 θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Stan και της Josephine.

Χρυσός Χορηγός: Eurobank.
Μέγας χορηγός Cablenet.
Υποστηρικτής:  Τουριστική Ανάπτυξη Λεμεσού.
Συνδιοργάνωνες: Αρχή Λιμένων Κύπρου και Δήμος Λεμεσού.
 Χορηγοί Επικοινωνίας: Love FM 100.7 και Wiz Guide