ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από την Stella Artois, με άρωμα Ευρώπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, ένα ‘ταξίδι’ γεύσεων, διοργάνωσε η premium lager Stella Artois σε ένα ξεχωριστό δείπνο με άρωμα Ευρώπης, την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Marina Beach στη Λεμεσό.

Η Stella Artois μοιράστηκε στιγμές με εκλεκτούς συνεργάτες της Senaga Trading, ενώ μαζί τους ταξίδεψαν γευστικά και γνωστές προσωπικότητες όπως ο Νικόλας Ιωαννίδης, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, Ανδρεάνα Φραγκούδη και Χαριτίνη Ηλιάδου. Στη βραδιά παρευρέθηκαν και οι τέσσερις νικητές του φετινού διαγωνισμού της Stella Artois, που τους χάρισε διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση και την ευκαιρία να γευτούν μια διαφορετική γαστρονομική πρόταση σερβιρισμένη με την αγαπημένη τους lager. Στον διαγωνισμό μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Άριστος Θρασυβούλου ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Βέλγιο.

Οι Σεφ του Marina Beach ‘ενορχήστρωσαν’ τα πιάτα της βραδιάς με υλικά, μυρωδιές και αρώματα που εναρμονίζονται με την εκλεπτυσμένη γεύση της Stella Artois, με σκοπό να εντυπωσιάσουν γευστικά τους καλεσμένους.

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά οι νότες από το γνωστό συγκρότημα Mood Indigo με jazz ακούσματα.

Η Stella Artois, η συνταγή της οποίας κρατά εδώ και 600 χρόνια, κάθε καλοκαίρι γεμίζει τα ποτήρια μας με στιγμές και εμπειρίες, προσφέροντάς μας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό, που αξίζει να απολαύσουμε. Φέτος, με το μήνυμα ‘Worth Savoring’ έρχεται κοντά μας για να μας θυμίσει να δημιουργούμε αναμνήσεις μέσα από μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας και ό,τι κι αν κάνουμε, να μην ξεχνάμε να το ζούμε με αυτούς που αγαπάμε.

Τη Stella Artois φέρνει κοντά μας ο επίσημος διανομέας Senaga Trading Ltd.

Δείτε ποιους είδαμε.