ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MoetPartyDay

Η 17η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Moët & Chandon με λαμπερά parties σε όλο τον κόσμο, που ξεκινούν το μεσημέρι και τελειώνουν τα ξημερώματα. Λάμψη, στιλ, φινέτσα, κομψότητα, μαγεία˙ αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Moët Party Day, που διοργανώνεται σε όλο τον κόσμο.

Έτσι και στην Κύπρο, στο πλαίσιο του #MoëtPartyDay, πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, στο KOI Lounge Bar, στον Πρωταρά και στο Bedroom Beach Bar, στη Λεμεσό.

Οι παρευρισκόμενοι έζησαν αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο Οίκος Moët & Chandon˙ στιγμές αναμφισβήτητης γοητείας και λάμψης. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές σαμπάνιες Moët & Chandon και να διασκεδάσουν από το απόγευμα μέχρι και τις πρωινές ώρες.

Σχετικά με τη Moët & Chandon
Το 1743, η Moët & Chandon εισήγαγε τη σαμπάνια στον κόσμο, με μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων για κάθε περίσταση. Από την επική Moët Impérial μέχρι το Grand Vintage Collection, τη Moët Rosé Impérial και τη Moët Ice Impérial, κάθε σαμπάνια εντυπωσιάζει με το φρουτώδες άρωμά της και την κομψή ωριμότητά της.

Η παρουσία της στον χώρο συμβολίζει την ύψιστη πολυτέλεια και επιτυχία, ενώ η απόλαυση, η λάμψη και η κομψότητα παραμένουν αμετάβλητες, βασικές της αξίες από την ίδρυσή της, από τον Jean-Rémy Moët. Φιλοσοφία του Οίκου Moët & Chandon αποτελεί ο εορτασμός της καλής ζωής και η απόλαυση κάθε στιγμής.

Επίσημος Αντιπρόσωπος της σαμπάνιας Moët & Chandon στην Κύπρο, είναι ο όμιλος εταιριών Φώτος Φωτιάδης.