ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MTN MadWalk 2017

Η ΜΤΝ παρουσιάζει το MTN MadWalk 2017 στη Διεθνή Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία. Κι αυτή τη φορά σκοπός του θεσμού είναι να στηρίξει τους Κύπριους σχεδιαστές, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό θέαμα το οποίο θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό με τα acts τους γνωστοί καλλιτέχνες από την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

Γιώργος Παπαδόπουλος Ήβη Αδάμου, Josephine, Otherview, Βαγγέλης Κακουριώτης Hovig, Βαλάντω Τρύφωνος, Χάρις Σάββα, Ειρήνη Παπαδοπούλου Παπιγιόν band και  ο Θοδωρής Μαραντίνης σε ένα special act, είναι λίγα από τα ονόματα που θα εμφανιστούν.

Erotokritos, Ocean Blue by Marcia Thrasyvoulou, Μαριάννα Δαμιανού, Gregory Morfi, Gogo by Stalo, Suitcase featuring Emmi Caffe Latte, Στέλιος Κουδουνάρης, Anice featuring Swarovski και το brand My Ladida, θα παρουσιάσουν στην 25μ. πασαρέλα που θα στηθεί στον ειδικά για την περίπτωση διαμορφωμένο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης τις νέες τους δημιουργίες, παρέχοντας τόσο στο κοινό που θα δώσει το «παρών» του όσο και σε όσους θα παρακολουθήσουν το MTN MadWalk 2017 ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. 

Την παραγωγή και σκηνοθεσία του φετινού Fashion Μusic Project ανέλαβαν οι Φωκάς Ευαγγελινός και Κώστας Καπετανίδης.

Παρουσιάζουν οι Θεοδωρής Μαραντίνης και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Παρουσιάζει: MTN
Χορηγός: Σχέδιο Ανταμοιβής της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με Ασφάλεια: To Mini της Char. Pilakoutas Ltd
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές με παγωτά Papafilipou
Coffee By Emmi Café Latte
Official Carrier: Blue Air
Προβάλλει το MegaOne

Info
Τρίτη 30 Μαΐου 2017
Κρατική Έκθεση, Περίπτερο 6, 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια Από €20 στα γραφεία του MAD TV, 22472472