ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nοέμβρης: Πού πήγαμε και Τι δεν μας άρεσε

WIZ TEAM

Oι συνεργάτες του wiz κυκλοφορούν στο νησί, ψάχνουν για νέες γεύσεις, για όμορφα στέκια και μοιράζονται μαζί με τους αναγνώστες τις εμπειρίες τους οι οποίες… δεν είναι πάντα θετικές. Όλοι έχουν περιθώρια για διορθώσεις και βελτίωση φτάνει να αντιληφθούν τις αρνητικές τους πλευρές. Άλλωστε η επιτυχία μπορεί να κατακτηθεί όταν εντοπιστούν τα λάθη και αναζητηθεί με πάθος η τελειότητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια αρνητικά στοιχεία μαγαζιών που επισκεφθήκαμε τα οποία επιδέχονται διόρθωση.

Πήγαμε στο  Street Food Balcony και ενώ τα burger ήταν εξαιρετικά δεν μας άρεσαν οι τηγανητές πατάτες οι οποίες ήταν τόσο ψιλοκομένες που έχαναν την γεύση τους.  (Μαρία, Παύλος, Ανδρέας)

Πήγαμε στο The Boys και δεν μας άρεσε που περιμέναμε πάρα πολύ ώρα για τραπέζι και γενικά η εξυπηρέτηση ήταν πολύ αργή. (Σταύρη)

Πήγαμε στο DOT και δεν μας άρεσε το ότι μίκρυναν αισθητά τις μερίδες ενώ οι τιμές έμειναν ίδιες. (Άννα)

Πήγαμε στην Καρδιά του Μάγκα και δεν μας άρεσε η αργή εξυπηρέτηση, οι σερβιτόροι ήταν αγενείς και το ότι παραγγείλαμε μεζέδες για 25 άτομα και μας φάνηκαν λίγα. (Φανή)  

Πήγαμε στα Kcineplex να δούμε ταινία Σάββατο βράδυ και δεν μας άρεσε ότι χάλασε η οθόνη λίγο μετά αφού άρχισε η ταινία,  μείναμε με τα ποπ κορν και τα αναψυκτικά στα χέρια και αντί να μας δώσουν τα χρήματα μας πίσω μας έδωσαν απλά μια πρόσκληση. (Ανδρέας)