ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αλέξανδρος Παρίσης μας συστήνει αγαπημένα του βιβλία και ταινίες

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Η απροσδόκητη "παύση" του κορονοιού βρίσκει τον αγαπημένο μας ηθοποιό  Αλέξανδρο  Παρίση  να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της παράστασης Ράους στο θέατρο Διόνυσο σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου και παράλληλα να ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τη σύζυγό του Ελένη Σιδερά,  εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου στο κανάλι  Sigma. Αυτό τον καιρό εμείς τον απολαμβάνουμε στον deejay 93.5 στην εκπομπή Music Matters από τη 13.00 μέχρι τις 15.00 και αυτός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογέγενειά του διαβάζοντας και βλέποντας ταινίες.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης μας προτείνει τρία αγαπημένα του βιβλία και τρεις ταινίες που θα γεμίζουν ευχάριστα τον άπλετο ελεύθερο χρόνο μας και μας στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας μας ότι "Θα τα καταφέρουμε".

ΤΑΙΝΙΕΣ

O Noνος (1972)

Σκηνοθεσία: Φ.Φ.Κόπολα
Πρωταγωνιστούν: Μάρλον Μπράντο, Αλ Πατσίνο, Τζέιμς Κάαν, Ρόμπερτ Ντιβάλ

Ο Βίτο Κορλεόνε είναι ο γηραιός και σεβάσμιος αρχηγός μιας μαφιόζικης οικογένειας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη. Οι καιροί έχουν όμως αλλάξει και όταν ένας βρόμικος πόλεμος μεταξύ των οικογενειών ξεσπά, ο μικρός γιος του, Μάικλ, αναγκάζεται να αναλάβει δυναμικά τα ηνία.



Οικογενειακή γιορτή (1998)

Σκηνοθεσία: Τόμας Βίντερμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Χένινγκ Μόρτιζεν, Ούλριχ Τόμσεν, Τόμας Μπο Λάρσεν, Πάπρικα Στεν, Τρίνε Ντίρχολμ

Η γιορτή γενεθλίων ενός 60χρονου επιχειρηματία παίρνει απρόσμενη τροπή, όταν ο πρωτότοκος γιος του τον κατηγορεί ως βιαστή, παιδεραστή, αιμομίκτη και ηθικό υπαίτιο για την αυτοκτονία της αδελφής του. Μια ταινία σοκ της σχολής Δόγμα 95.



Αποστολή στην Μπριζ (2008)

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίζον, Ρέιφ Φάινς

Μετά την τελευταία τους δουλειά στο Λονδίνο, δύο επαγγελματίες δολοφόνοι καταφεύγουν στη βελγική Μπριζ περιμένοντας οδηγίες. Περιφέρονται στην πόλη σαν τουρίστες, μέχρι που το αφεντικό τους διατάζει τον βετεράνο Κεν να βγάλει από τη μέση τον νεότερο και επιπόλαιο Ρέι.




ΒΙΒΛΙΑ

Η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι
Συγγραφέας: Μίλαν κουντερα
Εκδόσεις Eστία
 




Ο Δημιος του ερωτα
Ίρβιν Γιάλομ
Εκδόσεις Πολιτεία



Το αρωμα
Πατρικ Ζισκιντ
Eκδόσεις Ψυχογιός