ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Παναγιώτης Κυριάκου μας συστήνει αγαπημένες του ταινίες και βιβλία

WIZ TEAM

Γλυκός, αγωνιστής, επαναστάτης με και χωρίς αιτία, χιουμορίστας, αυτοδημιούργητος και ταλαντούχος. Ο λόγος για τον ηθοποιό Παναγιώτη Κυριάκου, τον οποίο η "παύση" τον πέτυχε σε μια πολύ όμορφη φάση επαγγελματικά. Το "στοπ" τον ακινητοποίησε μόλις είχε τελειώσει την παράσταση «Ένας υπηρέτης με δύο αφεντικά»  στο σατιρικό θέατρο και πάνω που θα ξεκινούσε πρόβες με τον Θ.Ο.Κ. για την καλοκαιρινή του παραγωγή. Αυτό τον καιρό τον βρίσκουμε στο σπίτι του, να ακούει μουσικές στο πικάπ του, να μαγειρεύει, να βλέπει ταινίες και να διαβάζει. Τρεις με έξι καθημερινά, το σκάει από το σπίτι και βολτάρει μέχρι το στούντιο του Deejay 93.5 όπου τον απολαμβάνουμε, παρέα με τον Δημήτρη Δερματά, στην εκπομπή "Καμένα Βούρλα". Ο ίδιος πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα επανέλθουν και θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί και πιο... άνθρωποι και μας συστήνει υπομονή! Παράλληλα μας προτείνει τις αγαπημένες του ταινίες και βιβλία για να γεμίσουμε όμορφα τον ελεύθερο χρόνο μας.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Pink Floyd: Τhe wall (1982)

Σκηνοθεσία: Άλαν Πάρκερ
Πρωταγωνιστούν: Μπομπ Γκέλντοφ, Μπομπ Χόσκινς, Κριστίν Χαργκρίβς

Η καταθλιπτική ζωή του ροκ σταρ Πινκ, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από το τραύμα του θανάτου του πατέρα του στο β΄ παγκόσμιο πόλεμο και της ανατροφής του από μια υπερπροστατευτική μητέρα. Βασισμένο στο άλμπουμ "The Wall"των Pink Floyd.



Φτηνά Ττσιγάρα (2000)

Σκηνοθεσία Ρένος Χαραλαμπίδης
Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης

Μια αυγουστιάτικη νύχτα στην Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Ταυτόχρονα βλέπουμε σκηνές από την καθημερινή του ζωή κυρίως σ' ένα σοφιστικέ cafe, στο διαμέρισμα ενός παλαβιάρη φίλου του ή σε μια υπόγεια διάβαση, τόπο ραντεβού με δύο μαφιόζους, που θυμίζουν περισσότερο φιγούρες μπουρλέσκ κωμωδίας.




Fight club (1999)

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μιτ Λοφ, Τζάρεντ Λέτο

'Ένα στέλεχος που πάσχει από αϋπνίες βρίσκει τον αληθινό εαυτό του στα "Fight Club", όπου συμμετέχει σε αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια. Ο ιδρυτής των "Fight Club", ωστόσο, αποδεικνύεται μια επικίνδυνη προσωπικότητα, που επιδίδεται σε πράξεις τρομοκρατίας ενάντια στην καθεστηκυία τάξη.



ΒΙΒΛΙΑ

Το δικαίωμα στην τεμπελιά

Η βλακεία είναι σοβαρή υπόθεση

Οι βασικοί νομοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας