ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οφτό σαν στο σπίτι σου στο Mεζεδόσπιτο

"Σαν την αυλή ή βεράντα του σπιτιού δεν έχει", λένε πολλοί… Και όντως ο καθένας μας νιώθει πολύ άνετα να κάθεται στο σπίτι του και να απολαμβάνει το φαγητό του, όπως αυτός θέλει.

Αγαπάμε τη ζεστή ατμόσφαιρα, το σπιτικό φαγητό της μαμάς και πόσω μάλλον το φαγητό έξω σε μια καλοκαιρινή αυλή ή βεράντα του σπιτιού μας. Αυτό το συναίσθημα σού προσφέρει και το μερακλήδικο μεζεδοπωλείο το Μεζεδόσπιτο. Το Μεζεδόσπιτο αποτελεί ήδη μια αγαπημένη επιλογή για όλους όσοι θέλουν ποιοτικές γεύσεις σε ζεστή ατμόσφαιρα, για νόστιμο και ποιοτικό φαγητό σε αυτό το αρχοντικό σπίτι με μεγάλη ιστορία στη Λευκωσία.

Με φωτάκια και ρούχα απλωμένα θα απολαύσετε το βραδινό σας σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση που θα σάς παρασύρει μακριά από την πόλη, αποτελώντας το ιδανικό spot για τις ζεστές μέρες και νύχτες στην πρωτεύουσα.

Η κουζίνα σερβίρει κλασικούς κυπριακούς μεζέδες με κρεατικά, ζεστά πιάτα και ορεκτικά (20 διαφορετικά πιάτα) από τον έμπειρο σεφ Μάριος Πασχάλη. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε λαχταριστό οφτό κλέφτικο κάθε Τρίτη & Πέμπτη.

Το κέφι ανεβαίνει τα Σάββατα με ζωντανή μουσική με ρεμπέτικο-λαϊκό πρόγραμμα έξω στην αυλή.

INFO
ΤΗΛ.22251051
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 65, Λακατάμια, Λευκωσία