ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι καλύτερες Δευτέρες, σερβίρονται στα Marzano

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα εστιατόρια Marzano σερβίρουν τώρα, την πιο νόστιμη αρχή της εβδομάδας και ολοκαίνουρια προσφορά «M-ONE-DAYS», με 1 συν 1 δωρεάν σε όλες τις πίτσες και τα ζυμαρικά, κάθε Δευτέρα.

Με στόχο να προσθέσουν μια γευστική νότα στην πιο δύσκολη κατά πολλούς, μέρα, τα Marzano προσφέρουν διπλή απόλαυση, δίνοντας στους πελάτες τους την ευκαιρία να παραγγείλουν οποιαδήποτε αφράτη πίτσα ή δελεαστική μακαρονάδα από το μενού, και να πάρουν ακόμη μία, ίδια ή διαφορετική επιλογή, εντελώς δωρεάν.

Το καλύτερο αντίδοτο λοιπόν στην βαριά Δευτέρα, είναι μια απολαυστική και προσιτή έξοδος στα αγαπημένα Ιταλικά εστιατόρια Marzano. Πιστοί στις αγαπημένες, κλασικές και αυθεντικές συνταγές αλλά και στην σύγχρονη γαστρονομική εφευρετικότητα, τα δύο εστιατόρια στη Λευκωσία και Λάρνακα, υπόσχονται πάντα κομψή και νόστιμη εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό και ευέλικτο περιβάλλον, ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις, ρομαντικά ραντεβού, φιλικές συνάξεις αλλά και ξεχωριστές οικογενειακές βραδιές. Με ανανεωμένο μενού, προσφέρουν τώρα και ολοκαίνουριες προτάσεις καθώς και νέες επιλογές χωρίς γλουτένη και χειροποίητες πίτσες με ζύμη ολικής αλέσεως.

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε την συναρπαστική, νέα προσφορά «M-ONE-DAYS», στο www.marzano.com.cy.