ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι συναυλίες του τριημέρου

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

To τριήμερο του κατακλυσμού επιτέλους έφτασε και το νησί φοράει τα γιορτινά του. Οι συναυλίες δίνουν ρυθμό και χρώμαστα βράδια μας, οι παραθαλάσσιες πόλεις έχουν την τιμιτική τους και το γιορτάζουν δεόντως κι εμείς μαζί τους.

ΠάολαH εκρηκτική σταρ Πάολα έρχεται στο Kaliva On The Beach για μια μοναδική και ειδικά διαμορφωμένη ζωντανή εμφάνιση συνοδευόμενη με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες . Παολα Live ... on the beach .(Σάββατο 15/6 Kaliva On The Beach Αγ. Νάπα 21.00)

Η Πάολα έρχετα Live στο Theama Venue Η ανεπανάληπτη Πάολα σε ένα αξέχαστο και μοναδικό βράδυ, τραγουδώντας τις αγαπημένες σας επιτυχίες! Το event θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Theama Venue. (Κυριακή 16/6 Theama Venue 23.00)

Μιχάλης ΧατζηγιάννηςO Μιχάλης Χατζηγιάννης  έρχεται στο στο Verano Lounge Bar  για ένα LIVE γεμάτο μουσική με παλιές και νέες επιτυχίες. (Κυριακή 16/6 Verano Lounge Bar, 21.00)

Mama Tour Live: Sin Boy

O SinBoy, ο πιο ανερχόμενος και πιο αγαπητός ράπερ, γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες “Mama?” και “Gigi” που έχουν ξεπεράσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο μαζί με ολόκληρη την επιτυχημένη ομάδα του “Mama?”, MadClip, Ypo και iLLEOo. Opening από Harmanis, Englezos, Pettis N και Michalis K. (Κυριακή 16/6 Παραλία Ποσειδώνας 20.00)

Κουκα-Διονυσίου-Πιτσιλλίδης

«Τα πιο ωραία Λαϊκά» συναυλία με την Κατερίνα Κούκα και τον Στέλιο Διονυσίου με οκταμελή ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη. (Δευτέρα 17/6 Μόλος (Περιοχή της Επίχωσης)Λεμεσού 20.30_

Κούκα-Γεωργιάδου- Διονυσίου-ΧατζηχριστοδούλουΗ Κατερίνα Κούκα η Στέλλα Γεωργιάδου ο Στέλιος Διονυσίου και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου έρχονται για μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα στο πλαίσιο των εορτασμών του Κατακλυσμού. (Κυριακή 16/6  Φοινικούδες Λάρνακα 24.00)

Γιάννης ΠάριοςΟ σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος σε μια μεγάλη συναυλία όπου μαζί με την ορχήστρα του θα παρουσιάσουν τραγούδια - επιτυχίες που σφράγισαν την πολύχρονη καριέρα του (Σάββατο 15/6 Λιμανάκι Αγ. Νάπας )

Μάκης Δημάκης


Ο Μάκης Δημάκης έρχεται στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας για μια μοναδική συναυλία.
(Κυριακή 16/6 Λιμανάκι Αγ. Νάπας)

Τριαντάφυλλος-ΙμβριοςΟ Τριαντάφυλλος και ο Πέτρος Ιμβριος έρχονται στο λιμανάκι του Λατσιού για μια βραδιά γεμάτη κέφι στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό  (Κυριακή 16/6 Λιμανάκι Λατσιου 20.30)