ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμύθι από το τηλέφωνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Παραμύθια μέσω τηλεφώνου» για μία εβδομάδα από το Μουσείο Παραμυθιού

Γίνε μαζί μας εθελοντής και διάβασε παραμύθια από το τηλέφωνο σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών .

Το Μουσείο Παραμυθιού βιώνει αυτή τη μεγάλη δοκιμασία μαζί με ολόκληρη την Κύπρο και τον πλανήτη. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην καθημερινότητά μας με την εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στην Κύπρο χρειάζεται πάνω απ’ όλα ψυχραιμία και αναπροσαρμογή της καθημερινότητάς μας από όλους μας.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που εξέδωσε το Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με τους διεθνής κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπακούμε στις προτροπές του Κράτους, είμαστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και σεβόμαστε τους γύρω μας και τις ευπαθείς ομάδες.

Έτσι, το Μουσείο Παραμυθιού αποφάσισε ακολουθώντας τις αποφάσεις της Κυβέρνησης να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες του εκδηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο παραμένοντας κλειστό ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Μουσείο αποφάσισε να αναπροσαρμόσει ένα προηγούμενο του, πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα, στα νέα μας δεδομένα και να προσφέρει την ευκαιρία σε παιδάκια από 3 μέχρι 12 ετών που παραμένουν στο σπίτι αφού αναγκαστικά τα σχολεία είναι κλειστά να απολαύσουν αγαπημένα τους παραμύθια μέσω… τηλεφώνου.

Γίνε κι εσύ εθελοντής  
Μπες λοιπόν κι εσύ στην ομάδα μας, γίνε εθελοντής και διάβασε από το σπίτι σου μέσω τηλεφώνου σε κάποιο παιδάκι ένα αγαπημένο παραμύθι. Η δράση αυτή θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 16 Μαρτίου με τη βοήθεια των εθελοντών.
Επίσης, περιμένουμε τους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί μας να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ και να δώσουν στα παιδιά τους τη χαρά να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία αφού μέσα από τη φαντασία τους θα φτιάξουν τις εικόνες τους παραμυθιού που θα τους αφηγηθεί ο εκάστοτε εθελοντής.

Τι σκέφτεσαι, έλα μαζί μας να αλλάξουμε αυτό το γκρίζο της νέας πραγματικότητας σε έντονα, χαρούμενα χρώματα γεμάτα παραμύθια.

Για να γίνεις εθελοντής ή να δηλώσεις συμμετοχή για το παιδάκι σου τηλεφώνησε στο 22376522 ή μέσω απευθείας μηνύματος στη σελίδα του Μουσείου Παραμυθιού στο Facebook: Μουσείο Παραμυθιού - Fairytale Museum