ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Vinylio Wine etc έχουμε γενέθλια και το γιορτάζουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 ανοίξαμε τις πόρτες μας και ανάψαμε τα εκατοντάδες μικρά φωτάκια στο κέντρο της Λεμεσού, σ’ ένα διατηρητέο κτήριο που βρίσκεται σ’ έναν πανέμορφο δρόμο της παλιάς πόλης, στην οδό Άγκυρας. Από τότε, μετράμε πέντε ολόκληρα χρόνια. Έτσι, πρόκειται να το γιορτάσουμε με ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι!

Γι’ αυτά τα πέντε υπέροχα χρόνια λοιπόν, γεμάτα με φιλίες, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές, συντροφιά πάντα με εκλεκτό κρασί και καλή μουσική, το Vinylio Wine etc ετοιμάζει γενέθλιο πάρτι, από 14 μέχρι 16 Φεβρουαρίου, για να σβήσουμε κεράκια και να τσουγκρίσουμε όλοι μαζί «στην υγειά του».

Στη διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων, ο μικρός μας χώρος έχει εξελιχθεί χάρη σε όλους εσάς που μας στηρίζετε. Η μικρή αρχικά λίστα κρασιών μας μετατράπηκε σε μια μεγάλη wine list 100 και πλέον ετικετών από τον κυπριακό και παγκόσμιο αμπελώνα, με πολλές από αυτές σε ποτήρι. To αποτέλεσμα; Ένας κατάλογος με παλιές χρονιές ξένου αμπελώνα, μικρή ποικιλία από σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους, καθώς επίσης αποστάγματα και dessert wines.

Και επειδή κρασί χωρίς συνοδευτικό δεν γίνεται, τη μεγάλη ποικιλία κρασιών συνοδεύουν υπέροχα και γευστικά platter τυριών και αλλαντικών, νόστιμες χειροποίητες πίτες, φρέσκο πατέ με μυρωδικά, γεμιστό φρεσκοψημένο ψωμί με προσεγμένη επιλογή της πρώτης ύλης και άλλα συνοδευτικά, φτιαγμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τα κρασιά. Άλλωστε, στόχος μας είναι να θέλετε να τα μοιραστείτε με την παρέα σας, όπως και το κρασί σας! Επιπλέον, μέσα στα τόσα λίγα τετραγωνικά, έχουμε φιλοξενήσει εξαιρετικούς Κύπριους, Έλληνες και ξένους μουσικούς, ενώ μετράμε 4 Jazz Projects και άλλες πολλές συνεργασίες και όμορφες φιλίες που δημιουργήσαμε μέσα από τη μουσική που τόσο αγαπάμε.

Με λίγα λόγια λοιπόν, μέσα στα χρόνια της κρίσης, παρά τον φόβο και την αδράνεια πολλών, κέρδισε η δράση, η τόλμη και η ανάληψη ρίσκου, χωρίς να το μετανιώσουμε στιγμή! Γι’ αυτό εξάλλου, σήμερα το Vinylio Wine etc είναι ένα ξακουστό meeting point που συγκεντρώνει τους οινόφιλους και μουσικόφιλους της Λεμεσού, σήμα κατατεθέν πια για την πόλη μας. 

Και για να επιστρέψουμε στα ωραία πράγματα που ετοιμάζουμε, το πάρτι θα αρχίσει με ελεύθερη είσοδο (μόνο με κρατήσεις), την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με το Live «Έρωτας Είσαι», παρέα με τους Έλενα Σολέα, Ευθύβουλο Θεοχάρους και Δημήτρη Σουρουλλά. Συνεχίζουμε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με τους ΜΠΛΕ, σ’ ένα σπουδαίο ροκ βράδυ και κλείνουμε το πάρτι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μ’ ένα Live Jazz Night από 3 σπουδαίους μουσικούς που το Vinylio αγαπά πολύ, τη Βίκυ Αναστασίου, Ερμή Μιχαήλ και Ανδρέα Παντελή.

Όλα τα βράδια μας θα είναι εορταστικά και γεμάτα με κεράσματα και πολλές εκπλήξεις ❤️

Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για κάθε γλυκό χαμόγελο και σκέψη που μας χαρίζετε όλα αυτά τα χρόνια!

Info

ΤΗΛ.96810119
Αγκύρης 33, παλιά Λεμεσός