ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Street style διάθεση και λάμψη στο MTV MadWalk

Το τέταρτο MTN Madwalk πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην κατάμεστη Κρατική Έκθεση Λευκωσίας. Το ραντεβού δόθηκε για την Τρίτη 30 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ. Λαμπεροί οικοδεσπότες  της βραδιάς ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Οι παρουσιαστές  έλαμψαν στη σκηνή τόσο χάρη στη χημεία και την άνεσή τους, όσο και στις δεκάδες εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Το MTN Madwalk αποτελεί πλέον θεσμό και στην Κύπρο, «παντρεύοντας» μοναδικά τη μουσική και τη μόδα. Φέτος επέστρεψε ανανεωμένο επιλέγοντας street style διάθεση και industrial αισθητική. Εκπρόσωποι της μόδας, αγαπημένοι καλλιτέχνες και ο επιχειρηματικός κόσμος έδωσαν το παρόν με την καλύτερή τους διάθεση και δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Κάθε παρουσίαση συνδύασε μοναδικά επί σκηνής αγαπημένους καλλιτέχνες και υπέροχες δημιουργίες Κύπριων σχεδιαστών. Η έναρξη σηματοδοτήθηκε από τον Θοδωρή Μαραντίνη σε ένα special act της νέας επιτυχίας «Θέλω να σε δω», με τη συμμετοχή της Έβελυν Καζαντζόγλου. Πρώτος σχεδιαστής του show ήταν ο Gregory Morfi παρουσιάζοντας την haute couture συλλογή του με έμπνευση από τη φύση, τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό. Στη σκηνή βρέθηκαν η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον Hovig σε ένα εκρηκτικό συνδυασμό. Ακολούθησε η νέα collection του Ερωτόκριτου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή να δικαιώνει τις φανατικές θαυμάστριές του με μια καυτή εμφάνιση.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου που αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για τη σχεδιάστρια Anice: ρομαντική, ευαίσθητη και ταυτόχρονα γεμάτη αυτοπεποίθηση! Τη σκυτάλη πήρε η νέα collection της Ocean Blue της Μάρσια Θρασυβούλου με την Josephine και την Κόνη Μεταξά να απογειώνουν τόσο τη διάθεση του κοινού όσο και τα μοναδικά μαγιό της συλλογής. Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε αμέσως μετά όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Μαριέλλα Σαββίδου – σε ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει – στο απόλυτα θηλυκό show για την boutique της My Ladida. Σειρά είχε η απαστράπτουσα Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σαρωτικό Oge να πλαισιώνουv τις custom made δημιουργίες της Suitcase. Ακολούθησε η εντυπωσιακή συλλογή της Μαριάννας Δαμιανού με φτερά, μεταλλιζέ υφάσματα, μεταξωτή μουσελίνα και την ανερχόμενη Χάρις Σάββα και τον Mike να συνεργάζονται σε ένα δυναμικό act. Έπειτα απολαύσαμε την ταλαντούχα Βαλάντω Τρύφωνος και το νέο της τραγούδι ενώ η σκηνή ντύθηκε οπτικά με backstage από τις φωτογραφίσεις του Must που συζητήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η τελευταία συλλογή της βραδιάς ήρθε να αποθεώσει τη γυναίκα που τολμά και πειραματίζεται με το στυλ της δια χειρός Gogo by Stalo με τους Otherview να ξεσηκώνουν το κοινό. Η αυλαία του show έπεσε πανηγυρικά με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να τραγουδά αγαπημένες του επιτυχίες πλαισιωμένο από τα εντυπωσιακά μοντέλα του catwalk από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Συντελεστές της επιτυχίας ήταν οι Κώστας Καπετανίδης, Φωκάς Ευαγγελινός, Νίκος Τάγης και Τάσος Τρύφωνος που ανέλαβαν την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς αλλά και η διευθύντρια του περιοδικού Must, Ειρήνη Χριστοφόρου, που είχε την ευθύνη της μόδας και της καθοδήγησης των σχεδιαστών. Συνδιοργανωτής της βραδιάς ήταν η MTN, Fashion Supporter η Swarovski και χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Τους καλλιτέχνες οδήγησε με ασφάλεια σε όλες τις μετακινήσεις τους το MINI της Χαράλαμπος Πιλακούτας Limited,  beauty supporter ήταν η Shiseido ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκαν τα hair salons Kevin Murfy. Το δικό τους στίγμα στη βραδιά έδωσαν οι baristas και τα cocktails της Absolut Elix αλλά και τα παγωτά  Fat Free  Παπαφιλίππου. Σε όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών και του show απολαύσαμε  Coffee by EMMI CAFFE LATTE. Τη φροντίδα του σώματος ανέλαβαν τα προϊόντα LUX ενώ τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air. Η φιλοξενία των παρευρισκόμενων έγινε από το  Occhio Hospitality Group, ενώ ευχαριστίες δόθηκαν και στο Scaffolding Solutions, το Studio 8 School of Art & Design και όλα τα καταστήματα που έντυσαν τις βιτρίνες τους στον παλμό του madwalk.

Το MTN Madwalk θα προβληθεί από το MEGA ONE το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:20.