ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερα Κυπριακά Θέατρα τον Ιανουάριο στο Ριάλτο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέατρο Διόνυσος, Alpha Square, ΘΟΚ & Σατιρικό

Την τιμητική τους έχουν τον πρώτο μήνα του 2020 στο Ριάλτο τα Κυπριακά Θέατρα, αφού παρουσιάζουν τέσσερεις διαφορετικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του θεάτρου στη Λεμεσό να παρακολουθήσουν πολύ αξιόλογες παραστάσεις.

Αρχή στις θεατρικές προτάσεις από το Θέατρο Διόνυσος την Τρίτη 7 Ιανουαρίου με την παράσταση Η Παγίδα.  

Παγίδα

Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ του Robert Thomas σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου αναφέρεται σε έναν άντρα που πιστεύει ότι  έχασε την γυναίκα του, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι κινδυνεύει να χάσει και το μυαλό του. Μετάφραση: Αντώνης Δωριάδης, Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής, Μουσική: Αντώνης Αντωνίου και Φωτισμοί: Καρολίνα Σπύρου. Ηθοποιοί: Αντώνης Κλεάνθους, Λουκάς Ζήκος, Άθως Αντωνίου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χρήστος Γιάγκου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Γιόλα Κλείτου.

Ακολουθεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η Alpha Square με την παράσταση Φωτογραφία 51.


Φωτογραφία 51

Πρόκειται για το βραβευμένο έργο της Anna Ziegler σε μετάφραση Ανθής Ζαχαριάδου και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου που αναπαριστά το συγκινητικό και χιουμοριστικό πορτρέτο της Rosalind Franklin, μιας από τις σπουδαιότερες γυναίκες επιστήμονες του 20ου αιώνα, και τον παθιασμένο της στόχο να καθορίσει το περίγραμμα του μορίου του DNA. Σκηνικά/Κοστούμια: Έλενα Κατσούρη, Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης, Μουσική: Γιώργος Κολιάς, Ηθοποιοί: Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Φώτης Αποστολίδης, Πάνος Μακρής, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Γιάννης Καραούλης.

Οι θεατρικές παραστάσεις συνεχίζονται με την Σκηνή 018  του ΘΟΚ και Το Κορίτσι που επιμένει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.


Το κορίτσι που επιμένει

Ένα τρυφερό έργο σε μουσική και στίχους των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα για την αγάπη, τα όνειρα, τις δυσκολίες της ζωής και κυρίως για την επιμονή που οδηγεί στην επιτυχία. Μια πολύχρωμη παράσταση σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, Σκηνικά/Κοστούμια Γιώργου Γιάννου και Χορογραφία Χλόης Μελίδου. Ηθοποιοί: Δημήτρης Αντωνίου, Σαββίνα Γεωργίου, Γιώργος Ευαγόρου, Στέλιος Καλλιστράτης, Πολυξένη Σάββα, Μυρσίνη Χριστοδούλου. Με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους.

Τον Ιανουάριο αρχίζουν στο Θέατρο Ριάλτο και οι πρωϊνές μαθητικές παραστάσεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Αλαντίν που παρουσιάζει το Σατιρικό Θέατρο.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77777745
E-ticket: www.rialto.com.cy