ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Beer & Beer γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας. Το εξειδικευμένο εστιατόριο μπύρας  Beer & Beer στη Μακαρίου γιορτάζει την ημέρα, προσφέροντας δωρεάν αυθεντικά γερμανικά τύπου Bratwurst, σε όσους το επιλέξουν για να απολαύσουν την μπύρα τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Στο Beer & Beer μπορεί κάποιος να βρει έξι διαφορετικά είδη μπύρας από τη βασιλική ζυθοποιία του Μονάχο Hofbrau Munchen (HB), σε draught αλλά και σε μπουκάλι, αλλά και πάνω από 80 σπάνιες μοναστηριακές μπύρες από μικρά ζυθοποιία του Βελγίου. Μεταξύ άλλων υπάρχουν μπύρες με φρούτα, αλλά και μπύρες με περισσότερο αλκοόλ από τις συνηθισμένες.

H Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας γιορτάστηκε πρώτη φορά στην Καλιφόρνια το 2007. Αρχικά εορταζόταν την 5η Αυγούστου αλλά από το 2012 έγινε κινητή εορτή και γιορτάζεται την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου, προφανώς διότι εάν η επόμενη ήταν εργάσιμη, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για τους απανταχού φίλους της μπύρας, που πίνουν ένα pint παραπάνω τη συγκεκριμένη  ημέρα. Το απαιτεί η περίσταση άλλωστε.