ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το epic Street Fest έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ευρώ από τις αγορές μας, θα πηγαίνει για καλό σκοπό!

Αυτό το epic Street Fest θα τα έχει όλα, και θα καλύψει κάθε γούστο σε μουσική, διασκέδαση, φαγητό, και ποτό και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο, και αναμένεται ότι η προσέλευση του θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αλλά «μέσα σε όλο αυτό» υπάρχει και ένας απώτερος καλός σκοπός.

Η epic θέλοντας να μας υπενθυμίσει το πραγματικό νόημα των γιορτών και την σημασία της αγάπης της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, πήρε την σημαντική πρωτοβουλία, εκμεταλλευόμενη την δυναμική αυτού του event, και ένα ευρώ από τις αγορές μας θα διπλασιαστεί από την epic και θα δοθεί στο: Στήριγμα Ζωής, Παλιομετόχου.

Το Στήριγμα Ζωής Παλιομετόχου, ιδρύθηκε το 2002 και από τότε απασχολεί παιδιά  με ειδικές ανάγκες και βοηθάει τους γονείς τους μέχρι και σήμερα, συντηρούμενο από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, και από μια μικρή κρατική χορηγία. Η ανάγκες που προκύπτουν είναι πάρα πολλές, και το ίδρυμα βασίζεται για την λειτουργία του σε τέτοιες κινήσεις όπως η εν λόγω.
Γι’αυτό λοιπόν στις 28 Δεκεμβρίου όλοι μαζί στην νέα πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κωστάκη Παντελίδη από τις 5 το απόγευμα θα βρεθούμε στο «πιο» epic Street Festival που έχει γίνει, και παράλληλα με την διασκέδασή μας 1 ευρώ από τις αγορές μας θα πάει, για έναν ιερό σκοπό!

Θα είμαστε όλοι εκεί!