ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Patio καλωσορίζει τη Nikkei

WIZ TEAM

Το Πάτιο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια σταθερή αξία και δημοφιλή προορισμό στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας. Δικαίως, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της πόλης. Ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, στεγασμένο σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση , με χαρακτηριστικό τον τοίχο με τα χρωματιστά παράθυρόφυλλα .

Γνωρίζοντας καλά ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η συνεχή ανανέωση οι άνθρωποι του Patio δεν επαναπάυονται και μας εκπλησουν ευχάριστα με τη νέα τους συνεργασία με έναν από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς. Ο λόγος για τον Θάνο Στασίνο τον Executive σεφ των επιτυχημένων εστιατορίων Nikkei της Αθήνας και της Μυκόνου o οποίος δημιούργησε τα μενού των δυο γνωστών εστιατορίων κάνοντας τη Nikkei κουζίνα ακόμα πιο δημοφιλή.

Η απόλυτη γαστρονομική τάση από αρχές Μαρτίου έρχεται και στο Patio δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να δοκιμάσει αυτό το ιδιαίτερο trend του παντρέματος της γιαπωνέζικης με την περουβιανή κουζίνα διατηρώντας παράλληλα την φιλοσοφία του share. Έτσι το μενού του δημοφιλούς μαγαζιού ανανεώνεται πλήρως από τον Θάνο Στασίνο και υπόσχεται ολοκαίνουργιες γαστρονομικές εμπειρίες.