ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Solar Κιtchen ξέρει να είναι νόστιμα διαφορετικό

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Της Αφροδίτης Δερματά

Η Κορίνα Κονταξάκη είναι ένα φαινομενικά ανήσυχο πνεύμα το οποίο έχει την δική του μοναδική φιλοσοφία και την στηρίζει σ' όλες της τις διαστάσεις . Είναι ηθοποιός, διδάσκει,  Yoga, διαλογισμό,  ενεργοποιημένη vegan διατροφή και θέατρο. Πριν λίγα χρόνια  μια  θεατρική παράσταση ένωσε για κάποιο διάστημα τους δρόμους μας  δίνοντας μου την ευκαιρία να πάρω ένα δείγμα όλων των πτυχών  της μοναδικής δουλειάς της. Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτρια του Solar Κitchen Bar στην Λάρνακα. Μέσα από το Solar Kitchen, προωθεί την Ενεργοποιημένη vegan διατροφή με σεμινάρια και χορτοφαγικά πιάτα που προσφέρονται καθημερινά!  

Πως ξεκίνησε η ιδέα του Solar; Ποια είναι η φιλοσοφία του;
Κάναμε και κάνουμε σεμινάρια Ενεργοποιημένης vegan διατροφής σαν μέρος της Ολιστικής Πνευματικής Εκπαίδευσης – ενός προγράμματος υγιεινής ζωής. Ανακαλύψαμε πολύ σύντομα πως αν θέλουμε να ακολουθούμε μια διατροφή ζωντανή, με βάση φρέσκα φρούτα, λαχανικά, σπόρους, όσπρια και ξηρούς καρπούς , θα πρέπει να έχουμε τη δική μας κουζίνα! Έτσι μια ομάδα από πολλά άτομα βάλαμε χρήματα και δουλειά για να δημιουργηθεί το Solar Kitchen Bar : ένα μέρος που προσφέρει vegan υγιεινό φαγητό που δεν έχει τίποτα επεξεργασμένο, τυποποιημένο, κατεψυγμένο, τηγανισμένο και γενικά όλα είναι γεμάτα ζωντάνια και χρώμα.

Πως το έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος;  Έχει ανταπόκριση;
Ο κόσμος – ακόμα και αν δεν είναι αποκλειστικά χορτοφάγοι- μας έχει εμπιστευτεί και έχουμε σταθερούς πελάτες που έγιναν φίλοι μας ! Πολλά άτομα έχουν αποφασίσει να γίνουν μέλη της ομάδας μας (SKB Activated Vegan Food Seminars). Δεν χρειάζεται να είσαι χορτοφάγος για να είσαι μέλος της ομάδας μας. Χρειάζεται να θέλεις να κάνεις τη διατροφή σου όσο ζωντανή και υγιεινή μπορείς.



Από πού προμηθεύεσαι προϊόντα;
Έχουμε τρεις προμηθευτές : μια φρουταρία για φρούτα και λαχανικά , μια αποθήκη για σπόρους , ξηρούς καρπούς και όσπρια που τα αγοράζουμε χύμα, και έναν προμηθευτή βιολογικών προϊόντων που μας προμηθεύει βιολογικά χύμα. Το 90% των προϊόντων μας είναι από Κύπρο, ή Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει το μενού
   Σαλάτες, γλυκά χωρίς άσπρη ζάχαρη, smoothies εποχής, σπιτική λεμονάδα με μαύρη ζάχαρη και τα διάσημα μπέρκερ μας (5 είδη) .



Πόσο κοστίζει ένα γεύμα;
Κάποιος μπορεί να φάει και να χορτάσει από  7.5ευρώ. Το νερό το προσφέρουμε δωρεάν.

Πες μας ένα πιάτο που κάνει θραύση;
Τελευταία , το πολύχρωμο καρότο-σπανάκι-ηλιόσπορο μπιφτέκι μας εξαντλείται σε χρόνο ρεκόρ



Κάνετε delivery;
Ναι στο τηλέφωνο 24040644 και στο foody

Solar Kitchen Bar
Ζήνωνος Κιτιέως 34, Λάρνακα