ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το The Mall of Cyprus και η ΚΕΑΝΙΤΑ σας προσκαλούν να φωτογραφηθείτε με τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη από τη Λαπωνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και αυτές τις γιορτές, το The Mall of Cyprus με τη στήριξη της ΚΕΑΝΙΤΑ, θα φιλοξενήσει με μεγάλη χαρά τον αληθινό Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα καταφθάσει από την παγωμένη Λαπωνία για να σκορπίσει τη μαγεία των εορτών. Ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει ένα αξέχαστο απόγευμα στα παιδιά τα οποία θα μπορούν να τον γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ελάτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του The Mall of Cyprus στην πλατεία της Εισόδου 2, στις 15:00 έως και τις 18:30, από τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, για μια μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους με σειρά προτεραιότητας και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΚΕΑΝΙΤΑ θα κρατάει συντροφιά σε όλους και θα προσφέρει μικρές εκπλήξεις καθώς και το αγαπημένο φρουτοποτό όλων των παιδιών αλλά και μεγάλων.

Το The Mall of Cyprus και η ΚΕΑΝΙΤΑ σας προσκαλούν λοιπόν όλους για να καλωσορίσουμε τον Άγιο Βασίλη που θα είναι μόνο για τέσσερις μέρες στο νησί μας με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα στους μικρούς του φίλους και να μας φέρει πιο κοντά αυτές τις γιορτές.