ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις ταινιάρες για εσένα που δεν έχεις Netflix

CINEMA

Όσον κι αν φαίνεται περίεργο υπάρχει κι εκείνη η κατηγορία των ανθρώπων, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους επιλέγουν καραντίνα χωρίς Netflix και χωρίς άλλη αντίστοιχη streaming πλατφόρμα. Θα αναρωτιέστε σίγουρα πως τα καταφέρνουν αυτή την εποχή όπου το να βλέπεις ταινίες θεωρείται σχεδόν κοινωνική ανάγκη. Όπως και να έχει με ή χωρίς Netflix επιλογές υπάρχουν και το Wiz σας προτείνει τρεις υπέροχες ταινίες που μπορείς να βρεις στο Youtube και να τις απολαύσεις ελεύθερα.

«Έτερος Εγώ» (2016) του Σωτήρη Τσαφούλια

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρη Καταλειφό, Φρανσουά Κλιζέ, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση, Ιωάννα Κολλιοπούλου

Ένας εκκεντρικός, μοναχικός εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση μιας σειράς τελετουργικών φόνων, τους οποίους ο δράστης συνοδεύει με πυθαγόρεια ρητά.

 «Green Street Hooligans» (2005)

Σκηνοθεσία: Λέξι Αλεξάντερ
Ηθοποιοί: Κλερ Φορλάνι, Eλάιζα Γουντ, Λίο Γκρέγκορι, Ντέιβιντ Αλεξάντερ, Όλιβερ 'Aλισον, Χένρυ Γκούντμαν, Τζέιμς 'Aλλισον

Ένας νεαρός Αμερικάνος, ο Ματ, αποβάλλεται από το Χάρβαρντ και μετακομίζει προσωρινά στην Αγγλία για να βρει την αδερφή του. Εκεί, θα γνωρίσει τον Πιτ, έναν φανατικό οπαδό της Γουέστ Χαμ, ο οποίος θα τον εντάξει στις τάξεις των φανατικών οπαδών και στον κόσμο της ανελέητης βίας. Σύντομα θα καταλάβει ότι ο ενθουσιασμός του τον έχει κάνει να ξεπεράσει τα όρια καθώς η κατάσταση στους δρόμους γίνεται επικίνδυνη αλλά η ζωή του θα έχει πλέον αλλάξει ριζικά

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (2019)

Σκηνοθεσία Τζον Φαβρό

Ο μικρός Σίμπα μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Μουφάσα, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ, έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο.