ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Weekend Book από την Εφαρμογή Read: «Μικρές αλήθειες»

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Η πρότασή μας για αυτό το σαββατοκύριακο είναι ένα διήγημα που θα σας βάλει σε σκέψεις.

Γνωρίζουμε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεφύγουμε από την αδράνεια ενός βαρετού σαββατοκύριακου στο σπίτι είναι η ανάγνωση βιβλίων.

Προτείνουμε το βιβλίο «Μικρές αλήθειες», ένα διήγημα της Ρούλας Κοντέα, γεμάτο μικρές αληθινές ιστορίες, μικρούς μας φόβους, μικρές μας ενοχές, μικρά μας μυστικά και μικρά μας όνειρα, που συντροφεύουν τις άυπνες νύχτες.

Περίληψη

Πάντα οι μικρές μας αλήθειες βρίσκονται κρυμμένες πίσω από πυκνά μαύρα σύννεφα που οδηγούν τη μυστική μας ζωή μέσα στα δύσκολα περάσματα της αλήθειας που συνήθως εμείς αγνοούμε. Μιας αλήθειας πικρής που ποτέ δεν σταματάει να οδηγεί τη ζωή μας εκεί που εκείνη ξέρει καλύτερα από εμάς.

Είναι οι συζητήσεις με έναν ερωτευμένο άγνωστο και οι εξομολογήσεις σε μια σκιά που δεν πήρε ποτέ ανθρώπινη μορφή. Είναι οι ψίθυροι της στερημένης ζωής μας στα κατασκευασμένα φαντάσματα που συντροφεύουν τις πικρές ώρες μας. Είναι όλη μας η ζωή που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας, όταν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να μετράμε τις πληγές μας που έχουν παρέλθει, αλλά δεν έχουν σταματήσει να αιμορραγούν.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store: https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088