ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Weekend Book από την Εφαρμογή Read: «Υποψίες»

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Η πρότασή μας για αυτό το σαββατοκύριακο είναι ένα ρομαντικό μυθιστόρημα για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Γνωρίζουμε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεφύγουμε από την αδράνεια ενός βαρετού σαββατοκύριακου στο σπίτι είναι η ανάγνωση βιβλίων.

Προτείνουμε το βιβλίο «Υποψίες», ένα μυθιστόρημα της Λένας Μαυρουδή Μούλιου, γεμάτο απρόοπτες εξελίξεις που η πρωταγωνίστρια παλεύει να αντιμετωπίσει. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα το οποίο βραβεύθηκε με το Α’ βραβείο μυθιστορήματος στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό το 2016.

Περίληψη

Η Κλαίρη ζει τα σκιρτήματα της πρώτης αγάπης την ώρα που παλεύει με τη συνείδησή της λόγω της καταγωγής του αγαπημένου της και ενώ ετοιμάζεται για έναν παγκόσμιο διαγωνισμό στο πιάνο. Μια σειρά απρόοπτες εξελίξεις, όμως, σε κάνουν να σκεφτείς ότι άμα η ζωή θέλει να συνωμοτήσει, το κάνει με μοναδική μαεστρία.

Κι εσύ τι κάνεις; Τίποτα δεν κάνεις. Τι είσαι εσύ; Ένα αδύναμο μαριονετάκι που τα νήματα της ζωής σου τα κινεί η μοίρα αυτή και κινείσαι στους ρυθμούς που παίζει το… πιάνο της με μοναδική όμως δεξιοτεχνία, όπως η Κλαίρη. Μα τελικά τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα θέλουν σκληρή δουλειά, από τη μουσική έως την… αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι η μουσική στη ζωή μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store: https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088