ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέμεινες από μπαταρία; Συνδέσου με Tower Power Bank

Σκεφτείτε πόσες φορές σας έτυχε, ενώ είσαστε σε μια καφετέρια ή σε ένα εστιατόριο με τους φίλους σας, να ζητήσετε από το κατάστημα φορτιστή τηλεφώνου γιατί ξεμείνατε από μπαταρία. Η απάντηση έρχεται αυθόρμητα και είναι βεβαίως: «ναι μου έτυχε δεκάδες φορές».

Για την οριστική αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος η εταιρεία «Lifehacks - Innovation in your hands», η οποία αποτελείται από τρία νεαρά παιδιά, μέσα από εκτεταμένες έρευνες στην παγκόσμια αγορά εντόπισε ένα μοναδικό, πρωτοποριακό και πρακτικό «προϊόν» με την ονομασία «Tower Power Bank», το οποίο έχει πρόσφατα παρουσιάστει στην κυπριακή αγορά και φέρνει πραγματική επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο θα φορτίζουμε πλέον τα κινητά μας τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να έχουμε μαζί μας ούτε σύρματα, ούτε φορτιστές, μα ούτε και να χρειαζόμαστε πρίζες ή οποιαδήποτε σταθερή πηγή ενέργειας.
 
Το  «Tower Power Bank», απευθύνεται κυρίως στους ιδιοκτήτες καταστημάτων αναψυχής, εστιατόρια, καφετέριες, beach bars, ξενοδοχεία, γραφειακούς χώρους, αίθουσες αναμονής, κλπ και γενικά σε οποιονδήποτε χώρο ο ιδιοκτήτης ή επιχειρηματίας επιθυμεί να προσφέρει μια αναβαθμισμένη υπηρεσία στους πελάτες, επισκέπτες ή υπαλλήλους του.

Το «Tower Power Bank», αποτελείται από μια βάση στην οποία είναι τοποθετημένοι 10 μετακινούμενοι επαναφορτιζόμενοι δίσκοι (portable power bank discs). Ο κάθε δίσκος μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα δύο έξυπνα κινητά τηλέφωνα (i-phone, Samsung, κλπ), είναι αυτόνομος και μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς να χρειάζεται να έχει οποιαδήποτε οπτική επαφή ή επικοινωνία με την βάση, στην οποία επανατοποθετείται για να επαναφορτιστεί. Όλα τα δίσκια φορτίζονται μαγνητικά μεταξύ τους (stackable design), τοποθετώντας τα στην μοναδική (unique) βάση του Tower Power Bank.

Ταυτόχρονα ο δίσκος λόγω του μοντέρνου του σχεδιασμού, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία και ένα χρήσιμο προωθητικό εργαλείο (marketing tool) για τους καταστηματάρχες μέσω του οποίου θα μπορούν να μεταφέρουν διάφορα προωθητικά μηνύματα προς τους πελάτες τους είτε αυτά έχουν σχέση με τις δικές τους υπηρεσίες, προϊόντα ή ακόμα να οργανώνουν διάφορες προωθητικές ενέργειες για υπηρεσίες. Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ένα προωθητικό εργαλείο μπορεί να φέρει τόσο κοντά, άμεσα και με τόση μεγάλη χρονική διάρκεια ένα μήνυμα στον τελικό καταναλωτή. Σε αντίθεση με τα γνωστά ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά μηνύματα που διαρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα, ή χρήση του δίσκου για την φόρτιση του κινητού σου τηλεφώνου θα σε υποχρεώνει να εστιάσεις την προσοχή σου στο συγκεκριμένο προωθητικό μήνυμα που ευρίσκεται τοποθετημένο σε αυτόν, για διάρκεια μεγαλύτερης της μισής ώρας τουλάχιστον. 

Facebook page: https://www.facebook.com/LifehacksCy/?ref=bookmarks
Email: lifehacks_cy@outlook.com
Phone: 00357 99052829