ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα στο πολυτελές AMARA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια άκρως ονειρεμένη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα, για να ζήσετε φέτος το απόλυτο γιορτινό παραμύθι στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του Main Dining Restaurant, όπου μπορείτε να απολαύσετε φαγητό και δείπνο με τους φίλους και την οικογένεια σας, αλλά και ένα μοναδικό εορταστικό afternoon tea.

Κάντε την κράτησή σας για την Παραμονή των Χριστουγέννων, απολαύστε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο 6 πιάτων στις 20:00, και διασκεδάστε με το απόλυτο live performance από τους Encore Entertainment του Λονδίνου.

Την ημέρα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου, επισκεφθείτε το AMARA μαζί με τα παιδιά σας για να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη στις 10:30, ο οποίος θα έρθει να γεμίσει με δώρα και αγάπη τους μικρούς μας φίλους. Και αν θέλετε να ζήσετε λίγη ακόμα από τη μαγεία της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας, απολαύστε στις 26 Δεκεμβρίου ένα πολυτελές γεύμα από τις 12:30 μέχρι τις 15:30.

Όσο για το εορταστικό afternoon tea, αυτό σερβίρεται καθημερινά από τις 15:30 μέχρι τις 18:00 προσφέροντας έναν πλούσιο μπουφέ που περιλαμβάνει εκλεκτές επιλογές από «Mariage Frères», αλλά και διάφορες αλμυρές και γλυκές εκλεκτές λιχουδιές, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Τέλος, θυμηθείτε να επισκεφθείτε τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη Αγορά γύρω από τον χώρο του Main Dining Restaurant του AMARA, και προμηθευτείτε αυθεντικά ιταλικά panettone με τη μυστική συνταγή του Ristorante Locatelli και του Ιταλού διάσημου Chef Giorgio Locatelli, απολαύστε ένα ποτήρι ζεστό αρωματικό Glühwein, και γευθείτε ψητά κάστανα, βάφλες, λουκουμάδες, ποικιλία τυριών, ιταλικά γεύματα, και άλλες πολλές εορταστικές λιχουδιές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα για όλη την εορταστική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του AMARA και ενημερωθείτε για όλο το εορταστικό πρόγραμμα εδώ ( Link https://www.amarahotel.com/wp-content/uploads/media/website/Christmas-Schedule-Dec-19.pdf) ή τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook

(https://www.facebook.com/AmaraHotelCy/ )

Αν πιστεύετε στα παραμύθια λοιπόν, περάστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, και μοιραστείτε μοναδικές στιγμές που θα διαρκέσουν για πάντα.