ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα πρωτότυπο concept ανοίγει σήμερα στην Λάρνακα

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Μια πρωτότυπη πρόταση στον χώρο της εστίασης έρχεται να ταράξει τα νερά της Λάρνακας.

Ένας γουστόζικος, μοναδικός χώρος που ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις, ονόματι Gastroland Project, ανοίγει σήμερα στη πόλη του Ζήνωνα.

Ένας χώρος που συνδυάζει την αγάπη και το πάθος για το καλό φαγητό σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν με φίλους και να απολαύσουν φαγητό υψηλών προδιαγραφών και πιάτα κορυφαίας ποιότητας καθημερινά. Εδώ μπορείτε να βρεθείτε καθημερινά για καφέ ή γλυκό, για μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό, αλλά και με επιλογές to go για το σπίτι.

Με απλά λόγια, η Gastroland Project προσφέρει αυθεντικές γεύσεις από διάφορες κουζίνες κάτω από την ίδια στέγη, όπως Ιταλική, Μεξικανική, Γαλλική, Αραβική, Ινδική, Ιαπωνική, Κινέζικη αλλά και Κυπριακή, τις οποίες θα μπορείτε να απολαμβάνετε στον χώρο τους ή to go για το σπίτι. Από το μενού δεν λείπουν οι υγιεινές/vegan επιλογές, τα επιδόρπια όπως κρέπες, βάφλες, παγωτό, προϊόντα delicatessen και άλλα πολλά.

Επίσης, εκείνο που σίγουρα θα ξεχωρίσει, είναι το live cooking όπου διάφορα φαγητά θα μαγειρεύονται ολόφρεσκα μπροστά στα μάτια σας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Gastroland Project έχει δημιουργήσει διάφορα τμήματα/projects (Nutriland, Caterland, Eventland, Iceland, Domusland) τα οποία στοχεύουν στο να εξυπηρετήσουν όλες τις καθημερινές σας ανάγκες και συνήθειες, εξού και το σλόγκαν « a daily habit »

Τέλος, η Gastroland Project αποτελεί μέρος του ομίλου The Samir Group (www.thesamirgroup.com), όπου ανήκουν επίσης το εστιατόριο Bastet Artisan στο Q City Centre στη Λάρνακα καθώς επίσης και τρείς μονάδες στη Λάρνακα της μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στη Κύπρο Coffee Island στη Λεωφόρο Στρατηγου Τιμάγια, Λεωφόρο Αθηνών στις Φοινικούδες, και στην οδό Δημητράκη Διανέλλου.

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης τα σχέδια του ομίλου να επεκταθεί σύντομα με ακόμα περισσότερες μονάδες της Gastroland Project παγκύπρια, κάτι το οποίο μεταφράζεται στην εργοδότηση πέραν των 300 ατόμων σε όλες τις εταιρίες του ομίλου.