ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε Salt & Fire μέσω του Wiz BookOnline

WIZ TEAM

Η επίσκεψή μας στο αγαπημένο εστιατόριο στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας πλέον μπορεί να προκύψει μέσω μιας online κράτησης, η οποία γίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα μέσω του BookOnline.

Το Salt & Fire, ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια στην Κύπρο, μιας και για δύο συναπτά έτη βρίσκεται ανάμεσα στα Wiz 50 Best Restaurants, έχει υιοθετήσει μαζί με άλλα δημοφιλή εστιατόρια στο νησί (δες την πλήρη λίστα εδώ) το BookOnline, την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων του Wiz.

Αυτό σημαίνει ότι στο άκρως ατμοσφαιρικό steakhouse, που βρίσκεται εκτός πόλης, με τους αδελφούς Χειμωνίδη να συνδυάζουν μνήμες, γεύσεις και εμπειρίες που βασίζονται στην απλότητα και την ποιότητα των υλικών, μπορούμε πλέον να κάνουμε κράτηση πανεύκολα, με ένα κλικ.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BOOKONLINE