ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά, το σ/κ 6 και 7 Απριλίου, στο Paradox Museum Limassol

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Paradox Museum Limassol γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και προσφέρει *δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου.

Στην καρδιά της Λεμεσού, το Paradox Museum Limassol υποδέχτηκε τους πρώτους του επισκέπτες το Μάρτιο του 2023 και υποσχέθηκε να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους. Ένα χρόνο μετά, έχει ανατρέψει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, προσφέροντας χαρά, γέλιο, εκπαίδευση και φανταστικές αναμνήσεις σε όλους. Το μουσείο προσφέρει μια παράδοξη εμπειρία μέσα από 50 οπτικά και διαδραστικά εκθέματα σχεδιασμένα για να ακονίσουν το μυαλό και να μπερδέψουν τα μάτια.

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, αυτό το σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου, όλα τα παιδιά έχουν *δωρεάν είσοδο στο μουσείο, ενώ από τις 11:00 έως τις 13:00 θα προσφέρεται δωρεάν face painting από την ομάδα του Cyprus Collage. Το Σάββατο, η σχολή χορού Διαμαντίδου θα είναι μαζί μας, ενώ θα χορέψουμε με τη μουσική του live link.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη Λεμεσό, η ομάδα του Paradox Museum Limassol έχει ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις. Από τις 5 έως τις 14 Απριλίου, θα βρισκόμαστε στο Nicosia Mall με το Pop-Up booth μας. Ελάτε να βγάλετε τις πιο instagrammable φωτογραφίες, να απολαύσετε αποκλειστικές εκπτώσεις με κουπόνι έκπτωσης 30% για το μουσείο κάθε σαββατοκύριακο και αποκλειστικά δώρα έκπληξη από τη μπουτίκ μας. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο Paradox Museum Limassol.

*Η προσφορά ισχύει για όλες τις online κρατήσεις το σαββατοκύριακο 6&7 Απριλίου, με την αγορά ενός εισιτηρίου για γενική είσοδο.

Για online κρατήσεις επισκεφθείτε το πιο κάτω link: https://bit.ly/4atpvS7

Paradox Museum Limassol
Limassol Marina, Trakasol Cultural Center
Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/
Facebook: Paradox Museum Limassol
Instagram: limassol.paraxomuseum
Tik Tok: paradoxmuseumlimassol