ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

25 εικόνες από το άκρως επιτυχημένο 4ο Cyprus Cocktail Festival

WIZ TEAM

Ο Δημοτικός Κήπος γέμισε και πάλι κόσμο, ωραία κοκτέιλ, νόστιμο street food και φυσικά δυνατές μουσικές από τους καλύτερους DJs του νησιού!

Με το πέρας του Digital Agenda, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, το σκηνικό μεταφέρθηκε δίπλα, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Οι DJ Coxy και Anthony 642 με ένα back to back set έκαναν «ζέσταμα», καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες του 4ου Cyprus Cocktail Festival, το οποίο ως γνωστό έχει ψηφιστεί  από τον έγκυρο οδηγό «Drinks Feed» ως ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στον κόσμο!

Τα 20 μπαρ ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή να κάνουν τα μαγικά τους, με βάση τα εξαιρετικά spirits που είχαν ως βάση για τα κοκτέιλ (διάβασε σχετικά εδώ). Δέκα κυπριακά μπαρ από όλες τις πόλεις του νησιού (από τη λίστα με τα WiZ 50 Best Bars) και άλλα δέκα από Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία (εκ των οποίων κάποια που περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα των «World’s 50 Best Bars»), πρόσφεραν στον κόσμο πολύ δυνατές γευστικές συγκινήσεις, ταξιδεύοντάς τους από τη Λευκωσία ως τη Φλωρεντία (απ’ όπου ήρθε το δημοφιλές cocktail bar Giardino 25) και από την Πάφο ως το Μεξικό (εκεί που φτιάχνεται η τεκίλα).

Ο Κήπος γέμισε και πάλι! Ο κόσμος έπινε (υπεύθυνα), απολάμβανε νόστιμο street food και χόρευε στους ρυθμούς των καλύτερων DJs του νησιού από τον Deejay Radio 93.5.

Δείτε πιο κάτω 25 μεγάλες εικόνες από το μεγαλύτερο cocktail festival της Κύπρου, που φέτος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.



Τη διοργάνωση και μουσική επιμέλεια του 4ου Cyprus Cocktail Festival είχε ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5 και αυτό πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Diffords Guide Greece.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η JCC και οι υπεραγορές ΑλφαΜέγα και το event ήταν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Visit Nicosia.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης το WiZ Guide, o κορυφαίος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, με στόχο να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση.

Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Digital Agenda Networking Hub ανέλαβε το The Old Souls.