ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 λόγοι γιατί το καλοκαίρι επιστρέφουμε συχνά στην Παλαιά Ελιά

WIZ TEAM

Ειδικά φέτος!

Αν δεν έχεις επισκεφτεί έστω ένα απόγευμα-βράδυ καλοκαιριού αυτό τον όμορφο χώρο, στον παραδοσιακό πυρήνα του Στροβόλου, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Φωτογραφίες: Ντέμης Σιρανίδης

Αρχικά, μάθε πως την κράτησή σου για να πας στην Παλαιά Ελιά μπορείς να την κάνεις πανεύκολα, online, με ένα κλικ, μέσω του WiZ BookOnline (δες εδώ πώς).

Πριν καν μπεις στο εστιατόριο, θα ενθουσιαστείς από το γεγονός ότι η πρόσβαση σε χώρο στάθμευσης είναι πανεύκολη, μιας και διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ, σε μια περιοχή που δεν φημίζεται και τόσο για τις ευκολίες που παρέχει σε όσους φτάνουν εκεί με το αυτοκίνητο.

Φτάνοντας εκεί, θα λατρέψεις μεμιάς το σκηνικό με το πολύ πράσινο, καθισμένος ανάμεσα σε λογής λογής φυτά, κάτω από τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας.

Αν είσαι fan των κοκτέιλ, μάθε πως πολύ πρόσφατα έχει δημιουργηθεί στην αυλή-πλατεία του εστιατορίου ένα μικρό μπαρ, απ’ όπου βγαίνουν τόσο τα κοκτέιλ όσο και τα υπόλοιπα δροσιστικά ποτά του καλοκαιριού.

Τέλος, αυτό που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο είναι πως το νέο καλοκαιρινό μενού της Παλαιάς Ελιάς, το οποίο έχει μεσογειακή και κυπριακή κατεύθυνση, τιμά τα κυπριακά προϊόντα. Τα αγαπά τόσο, που στις περιγραφές αρκετών από τα πιάτα αναγράφεται η προέλευση των υλικών, έτσι ώστε να τονιστεί η εντοπιότητά τους και αυτό αποτελεί σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτης του εστιατορίου (διάβασε περισσότερα εδώ).