ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 food instagrammers μάς προτείνουν τα αγαπημένα τους delivery

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Ίσως έχετε βαρεθεί να ακούτε τις λέξεις instagrammers, influencer, instagrammable αλλά, αν υπάρχει μια κατηγορία που ίσως χρειάζεσαι στο insta-feed σου, αυτή είναι οι food-grammers. Ζούμε, λοιπόν, στην εποχή όπου το insta-feed μάς προτείνει πολλά, και οι λογαριασμοί αυτοί είναι must γιατί εκτός από υπέροχες εικόνες που κάνουν τα στομάχια μας να γουργουρίζουν, μας ωθούν να δοκιμάσουμε και εμείς τις λιχουδιές αυτές.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς local foodies που πρέπει να ακολουθήσεις και τους ζητήσαμε να μας προτείνουν τις αγαπημένες τους delivery επιλογές που τους συντροφεύουν στην καραντίνα μέχρι να μας επιτρέψουν οι καταστάσεις να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας γευστικά σποτάκια.

@cypruseats


Ο Άκης το μόνο που κάνει, όπως λέει και στο bio του, είναι να τρώει, να ποντάρει και να ξανατρώει. Ένας λογαριασμός με πολλές επιλογές και προτάσεις που σε κάνουν να θέλεις να φας. Τις παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο που σε φέρνει στο σημείο να σκέφτεσαι αν πρέπει να τον κάνεις unfollow με όλους αυτούς τους γευστικούς πειρασμούς αλλά στο τέλος πάντα νικάει το φαγητό αφού δεν μπορείς να αντισταθείς (τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση). Ο cypruseats, λοιπόν, περνά την καραντίνα του με αγαπημένα σούσι και όχι μόνο από το Bao Pau, brunch πιάτα από το Strange Days και νόστιμες μεσογειακές γεύσεις από το Βάλτου Ρίγανη.

@cyfoodgram


Πίσω από τον λογαριασμό @cyfoodgram κρύβεται η γλυκιά Έλενα. Οι αναρτήσεις της αρκετές φορές μας βάζουν σε πειρασμό, ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με γλυκά. Η Έλενα προτείνει τα αγαπημένα burgers του burger shop και του Hangry Ghost, τα bao από το Bao Pau αλλά και το αδερφάκι του εστιατορίου Μπέμπα, Beba Bun.

@world_food360


Η Λίτσα από το @world_food360 μάς βάζει στον δικό της κόσμο με τις νόστιμες αναρτήσεις της. Εκτός από τις προτάσεις για εστιατόρια και πιάτα, πολλές φορές μπαίνει και η ίδια στην κουζίνα, όπως βλέπουμε από τα posts της. H Λίτσα, λοιπόν, προτείνει το εστιατόριο Νέον Φάληρο στη Λεμεσό που παρέχει υπηρεσίες delivery αλλά και τα απολαυστικά burgers του Frixilicious.

@foodlogger.cy


Η Ζωή και ο Ανδρέας μέσα από το @foodlogger μάς παρουσιάζουν τη δική τους άποψη για χώρους που επισκέπτονται αλλά και δικές τους σπιτικές συνταγές που δοκιμάζουν. Όπως και η Λίτσα, έτσι και τα παιδιά μάς προτείνουν τα burgers του Frixilicious στη Λεμεσό αλλά και το Afterbite.

@myfoodcase_cy


Με αγάπη για τη μεσογειακή fine dining κουζίνα, η Κλειώ από το @Myfoodcase_cy μάς λέει πως οι αγαπημένες της επιλογές για αυτές τις μέρες είναι το Nom για πιο υγιεινές επιλογές, η Ευωχία για νόστιμα μαγειρευτά, τα ζυμαρικά από το Rokoko, η Μπέμπα για τις μεσογειακές της γεύσεις και το Bao Pau για ιαπωνικό φαγητό.

@yummyspies


Οι δυο κοπέλες που κρύβονται πίσω από τον λογαριασμό @yummyspies, Μύριελ και Γιούλα, μας προτείνουν για Λευκωσία το Limoncello, την Μπέμπα και το Rokoko. Για Λεμεσό η πρότασή τους είναι το Bakery Kafeneio, το La Boca αλλά και το Rafael Trucks που μπορεί να μην κάνει delivery αλλά είναι τόσο ωραίες οι πίτσες του που επιβάλλεται η αναφορά αλλά και η επίσκεψη για take away.