ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα απίθανο καλοκαίρι με 37 μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο

WIZ TEAM

Το καλοκαίρι πλησιάζει και  τα ανοιχτά θέατρα, οι συναυλικοί χώροι και οι μαρίνες ετοιμάζονται να υποδεχτούν μεγάλους καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν αξέχαστες νύχτες διασκέδασης. Από τα Λύμπια μέχρι την μαρίνα Λάρνακας και από τα ανοιχτά θέατρα της Λευκωσίας μέχρι τα ανοιχτά θέατρα της Λεμεσού και της Πάφου, όλη η Κύπρος φέτος το καλοκαίρι, πρόκειται να  γεμίσει αγαπημένες μελωδίες. 

To Wiz σας παρουσιάζει τις πιο "δυνατές" συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. 

ΜΑΙΟΣ

LOCOMONDO LIVE

Οι Locomondo γιορτάζουν! Είκοσι ένα χρόνια συναυλιών και συνεχίζουν να το γιορτάζουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπημένα συγκροτήματα έρχεται στην Κύπρο για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι. Οι 3 of a kind τους φέρνει κοντά μας για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το καλοκαίρι, τραγουδώντας και χορεύοντας τις μεγάλες τους επιτυχίες. Πότε; Στις 25 Μαΐου στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών.

Ιnfo
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Κοινοτικό γήπεδο Πυργών
Εισιτήρια Soldouttickets

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ 

 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μετά τις πετυχημένες sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα έρχεται με το συγκρότημα του για το απόλυτο 90’s Βest Οf show!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, το απόλυτο soundtrack της δεκαετίας του ‘90, θα παρουσιάσει ένα anti-aging live πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει, θα μας ξεσηκώσει και θα μας προκαλέσει ώστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

Info
Παρασκευή 24/5 & Σάββατο 25/5
Μουσική σκηνή Red, 21:00
Eισιτήρια Ticketmastercy 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ»

Παρασκευή 31 Μαΐου θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο με την φωνή της Μελίνας Ασλανίδου.

Ιnfo
Παρασκευή 31 Μαΐου 2024
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας
Εισιτήρια Soldouttickets 

ΙΟΥΝΙΟΣ

RED SUMMER 2024: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό, δίνοντας ανάσα και χρώμα...κατακόκκινο στα όμορφα που πέρασαν μα και στα καλύτερα που θα 'ρθουν!

1η Ιουνίου στην "Πλατεία" στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου, ο Χρήστος Δάντης και ο Κωνσταντίνος
Χριστοφόρου.

Info
Σάββατο 1 Ιουνίου 2024
Αμφιθέατρο Ιδαλίου
Eισιτήρια Ticketmastercy

RED SUMMER 2024: ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΖΟΥΛΗΣ, ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο Δ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στις 6/6 στην "Πλατεία" του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου Τέσσερις αξεπέραστοι καλλιτέχνες που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στον κόσμο της Rock μουσικής. Οι Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, "Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ," και ο Βασίλης Καζούλης αποτελούν αληθινούς θρύλους του είδους και έχουν επηρεάσει γενιές με τη μουσική τους.

Γνωστοί για τον εφηβικό τρόπο έκφρασής τους έχουν αφήσει το αναμφισβήτητο στίγμα τους στην ελληνική Rock σκηνή. Με τραγούδια που ξεχωρίζουν στην πορεία των χρόνων!
Έχοντας δημιουργήσει μια πολύπλευρη μουσική παρέα εντυπωσιάζουν το κοινό τους με την ποικιλία της μουσικής τους.
Μαζί τους στη σκηνή ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ένας νέος δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη.

Ιnfo
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024
Πλ. Αμφιθεάτρου Ιδαλίου, 21.00
Eισιτήρια Ticketmaster

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ LIVE

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία.

Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

Info
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024
Αμφιθέατρο Λακατάμιας Λευκωσία
&
Σάββατο 8 Ιουνίου 2024
Κούριο Λεμεσός
Εισιτήρια Soldouttickets

RED SUMMER 2024:ΕΥΡΥΔΙΚΗ - ΜΠΛΕ

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από τις sold out εμφανίσεις τους με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές βραδιές με ποτό, μουσική ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς με χορευτική διάθεση, που μας θυμίζουν πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές.

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ότι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με την χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε. Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων πετυχημένου συγκροτήματος.

Ιnfo
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024
Πλ. Αμφιθεάτρου Ιδαλίου, 21.00
Eισιτήρια Ticketmaster


ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - "Κάτι καίγεται..."

Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου "Κάτι Καίγεται" που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Info
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024
Παττίχειο Λάρνακας
Εισιτήρια Soldouttickets

ΔΙΑΣΤΑΣΗ - «ΓΙΟΡΤΗ» ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, Κύπρου παρουσιάζει την παράσταση «ΓΙΟΡΤΗ» στις 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19:30

Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και η Ομάδα Χορού της «ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ», ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κώστας Κακογιάννης.

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεχής παρουσία της οικογένειας ενός παιδιού στις δύσκολες στιγμές, το Ronald McDonald House Charities δημιουργεί «Δωμάτια και Σπίτια για την Οικογένεια», τα οποία πάντοτε βρίσκονται μέσα ή κοντά σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται παιδιά. Πολλές οικογένειες χρειάζεται να παραμείνουν μακριά από το σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσει το άρρωστο παιδί τους να λάβει εξειδικευμένη θεραπεία. Για ένα παιδί που νοσηλεύεται και αντιμετωπίζει συνάμα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι πολύ δύσκολο να στερείται τους γονείς του, οι οποίοι του προσφέρουν την απαραίτητη αγάπη και στήριξη που χρειάζεται. Το Ronald McDonald House Λευκωσίας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ χώρο διαμονής στους γονείς των οποίων τα παιδιά νοσηλεύονται εντός κάποιου νοσοκομειακού ιδρύματος στην πρωτεύουσα.

Ιnfo
Kυριακή 16 Ιουνίου 2024
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας
Εισιτήρια Ticketmastercy

ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ – ΔΑΝΙΕΛΑ ΧΑΤΖΗ

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς διοργανώνει συναυλία με τον Έλληνα Καλλιτέχνη Κώστα Χατζή με σκοπό την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση και λειτουργία καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες για 6-7 βδομάδες.

Η επιλογή του καλλιτέχνη δεν έγινε τυχαία , ο κύριος Χατζής είναι ένας καλλιτέχνης που βίωσε ρατσισμό, απαξίωση αλλά με την ευαισθησία των τραγουδιών του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλων μας καταγγέλλοντας με ευγένεια και σεβασμό την πολιτεία . Μαζί του θα είναι επίσης η Ντανιέλα Χατζή και το 4 μελές σχήμα τους.

Με τίτλο « Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει » θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη συναυλία να περάσουμε ένα όμορφο κοινωνικό μήνυμα και να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά ότι ανάμεσα μας ζουν και συμβιώνουν παιδιά με διάφορες αναπηρίες τα οποία χρειάζονται την αγάπη και την στήριξη μας.

Info
Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Αρχ. Θέατρο Κουρίου
Εισιτήρια Ticketmastercy

ΠΥΞ ΛΑΞ 

 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας, οι ΠΥΞ ΛΑΞ σε συνεργασία με συμφωνική ορχήστρα θα ερμηνεύσουν - υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη - τα all time classic hits της καριέρας τους με συμφωνικό ήχο και νέες κλασικές ενορχηστρώσεις σε αναπάντεχους μουσικούς συνδυασμούς.

Ο γνώριμος ροκ ήχος των ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας!

H νύχτα ομορφαίνει χορεύοντας συντροφιά με τις νότες....

Info
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
Στάδιο Γ.Σ.Π
Εισιτήρια Ticketmastercy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ  ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Η καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς, που ξεκίνησε για 5 εμφανίσεις, και λόγω της τεράστιας προσέλευσης παρατάθηκε για 3 μήνες τώρα έρχεται και στην Κύπρο

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις φωνές τους, σε μία μουσική συνάντηση που θα αφήσει εποχή, τραγουδώντας “με μια καρδιά”, και για την Κύπρο.

Η Άλκηστις και ο Γιώργος μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, αγάπης και συνύπαρξης στη δισκογραφία, όταν τη δεκαετία του ’80 η Άλκηστις ερμήνευσε μοναδικά το Μάμπο Μπραζιλέιρο στο δίσκο LATIN.

Σήμερα, «Με μια καρδιά», οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής, παρέα με δέκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, με τραγούδια σταθμούς από την τεράστια δισκογραφία τους, καθώς και με άλλα σπουδαία τραγούδια που διάλεξαν με ζήλο, με μεράκι και με μια καρδιά!

Info
Παρασκευή 28 Iουνίου 2024
Πολ. Ιεράς Μητρόπολης Ορεινής και Ταμασού
&
Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
Κηποθέατρο Λεμεσού
Εισιτήρια Ticketmastercy

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

 

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρού Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου , σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις . Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου .
Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Info
Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
Αμφιθέατρο Ιδαλίου
Εισιτήρια Ticketmastercy

ΙΟΥΛΙΟΣ

200 ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Το OMEGA CHANNEL παρουσιάζει μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Βασίλη Λέκκα και την Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα μουσικό υπερθέαμα!

Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση, με διάσταση εθνικού γεγονότος και θα κληθούν να παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, από την Πολιτική, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα.

Για πρώτη φορά 200 Κιθαριστές θα παρουσιάσουν μερικά από τα αριστουργήματα των μεγάλων μας δημιουργών.

Info
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας
Εισιτήρια Ticketmastercy 

PINK MARTINI

Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του καλοκαιριού!
Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας” στις 14 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ.

Info
Kυριακή 14 Ιουλίου 2024
Κηποθέατρο Λεμεσού
Ticketmastercy

IMANY

To μυστικιστικό ταξίδι της ιέρειας της soul
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια.

Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

Info
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024
Κηποθέατρο Λεμεσού
Εισιτήρια Ticketmastercy

RED SUMMER 2024: ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

Στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου αλλά και στην "Πλατεία", στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς.

Ιnfo
Tρίτη 16 Ιουλίου 2024
Αμφιθέατρο Ιδαλίου
Εισιτήρια Ticketmastercy

TOM JONES: AGES & STAGES TOUR

Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Info
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
Larnaca Marina Bay
Εισιτήρια Ticketmastercy

BONNIE TYLER

H πλέον καταξιωμένη αλλά και πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα Bonnie Tyler πρόκειται να καταφθάσει στο νησί μας, για μια και μοναδική εμφάνιση! Στις 20 Ιουλίου λοιπόν στο Land of Tomorrow στην Λάρνακα το κοινό της αγαπημένης Bonnie Tyler πρόκειται να την απολαύσει για μία και μοναδική εμφάνιση! Η αγαπημένη Bonnie Tyler έγινε γνωστή την δεκαετία των 80’ς και απέκτησε τη φήμη της μέσω της τότε σύγχρονης προσέγγισης της, στο είδος της pop rock, με μια πολύ πλούσια λίστα μεγάλων επιτυχιών όπως “It’s a Heartache”, “Holding Out For A Hero” και φυσικά το θρυλικό και επιτυχημένο “Total Eclipse Of The Heart” το οποίο πούλησε πολλά εκατομμύρια αντίτυπα και σκαρφάλωσε στην κορυφή των μουσικών charts σε 6 χώρες!

Με μια καριέρα που πλέον μετρά 5 δεκαετίες η Bonnie Tyler έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή των charts στο Spotify και στο iTunes μέχρι και σήμερα, καταγράφοντας πωλήσεις και αντίτυπα που μετρούν μέχρι και 20 εκατομμύρια ανά τον κόσμο. Με την υποστήριξη από το κυπριακό συγκρότημα Elrose σας υπόσχονται από κοινού μια αξέχαστη νύχτα. Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το ticketmaster.com και οι τιμές ποικίλουν ως εξής:

Ιnfo
Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
Larnaca Marina
Εισιτήρια Ticketmastercy

Όσον αφορά τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στα Λύμπια το πρόγραμμα έχεις ως εξής:



Εισβολέας - 31 Μαΐου
Λεωνίδας Μπαλάφας - 1η Ιουνίου
Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και τους Social Waste - 8 Ιουνίου
Γιάννης Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού - 14 Ιουνίου
Zivanished, Ανεμούριο, Crash N' Burn, Ars Notoria - 21 Ιουνίου
Ματούλα Ζαμάνη - 22 Ιουνίου
Παύλος Παυλίδης, Χατζηφραγκέτα - 28/6
Ιουλία Καραπατάκη - 29 Ιουνίου
Nightstalker - 6 Ιουλίου
Dani Gambino - 12 Ιουλίου
Onirama, Μπλε - 13 Ιουλίου
Novel - 27 Ιουλίου
Bloody Ηawk - 3 Αυγούστου
Λόγος Τιμής - 24 Αυγούστου
Κώστας Τουρνάς, Φίλιππος Πλιάτσικας - 6 Σεπτεμβρίου
Σωκράτης Μάλαμας - 7 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Χαρούλης - 27 Σεπτεμβρίου
«Ελλοπία» - 30 Σεπτεμβρίου