ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Λευκωσίας ταξιδεύει στην Πάφο

WIZ TEAM

Ένα σαββατοκύριακο για πολύ δυνατές γαστρονομικές συγκινήσεις, αφού το Anemi Hotel and Suites φιλοξενεί το Salt & Fire, το οποίο ειδικά για την περίσταση θα προσφέρει ένα set menu με τα «Classics» του.

Τι να πούμε για αυτό το εξαιρετικό steak house που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία, στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, το οποίο στα WiZ 50 Best Restaurants κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση, κερδίζοντας μια θέση στη δεκάδα ανάμεσα σε πολύ δυνατά ονόματα του χώρου της κυπριακής εστίασης.

Εκεί στον Άγιο Ιωάννη οι αδελφοί Χειμωνίδη τιμούν τη λατρεία του κρέατος με έναν συνδυασμό από μνήμες, γεύσεις και εμπειρίες που βασίζονται στην απλότητα και την ποιότητα των υλικών. Περίφημα φιλέτα Black Angus και Rib Eye που εισάγουν από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, με εξαιρετικά σιτέματα και σωστό ψήσιμο, προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Ειδικά για το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου, το Salt & Fire θα ταξιδέψει ως την Πάφο, για να φιλοξενηθεί στο Anemi Hotel and Suites, στην καρδιά της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα ή δείπνο που θα ετοιμάσει ο σεφ του Salt & Fire και θα προσφερθεί μέσω τεσσάρων διαφορετικών seatings στη βεράντα Kipos του Anemi. Σε ότι αφορά στα «Classics» που θα περιλαμβάνει το set menu, δείτε πιο κάτω τη σχετική κάρτα που έχει ετοιμαστεί ειδικά για το γαστρονομικό event.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για κρατήσεις θα βρείτε ΕΔΩ.

Εξ αφορμής, το Anemi Hotel and Suites προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο διαμονής, σε ειδική προσφορά, για τις Executive Suites του.

Επικοινωνία:
Anemi Hotel & Suites, info@anemihotel.com, 26945666
Salt & Fire, info@saltandfire.co, 22435323

 

Διάβασε επίσης: Το WiZ συνάντησε τον Χρήστο Χειμωνίδη, ιδιοκτήτη και σεφ του Salt & Fire