ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ιδιαίτερο street food concept βγαλμένο από τα ‘80s

WIZ TEAM

Ένα φρέσκο ιδιαίτερο concept έκανε την εμφάνισή του στη Λάρνακα και έχει το όνομα Bonnie Eatery.

Πρόκειται για ένα street food project που συνδυάζει cocktails & craft beer με τα ιδιαίτερα version σάντουιτς του κλασικού «Sloppy Joe». Τα σάντουιτς αυτά αποτελούνται από βοδινό ή χοιρινό κιμά (το δικό μας έχει και τα δύο), κρεμμύδια, τυρί, σάλτσες και καρυκεύματα ανάμεσα σε φρέσκο ψωμί. Οι ιδιοκτήτες εμπνεύστηκαν από της ιδιαίτερες δεκαετίες των ‘80 και ’90, με το πιάτο αυτό να μεσουρανεί στις αρχές του 20ού αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πιάτα που μπορείτε να βρείτε στο μενού τους είναι το «Sloppy Bonnie» που είναι το μείγμα κιμά μαζί με γιαούρτι και φρέσκο κόλιαντρο μέσα σε φρεσκοψημένο ψωμάκι, και το «Sloppy Clyde» που είναι το ίδιο μείγμα κιμά πάνω σε φρεσκοψημένες πατάτες wedges, γιαούρτι και φρέσκο κόλιαντρο.

Όντας «ghost kitchen», δηλαδή μαγαζάκι που μπορείς να βρεις μόνο υπηρεσίες delivery, ο μόνος τρόπος να δοκιμάσετε την Bonnie είναι μέσω Wolt. Η Bonnie είναι εμπνευσμένη από τα φαντάσματα του γνωστού παιχνιδιού των ‘80s, Pac-Man. Εννοείται ότι προστίθενται συνεχώς νέα πιάτα, είτε μόνιμα είτε ημέρας.

Το ωράριο είναι καθημερινά εκτός Δευτέρας από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι τις 21.00. Εννοείται ότι λόγω του COVID-19, για το ωράριο καλό είναι να ενημερώνεστε από το Facebook και το Instagram page του μαγαζιού.

Info

Facebook:https://www.facebook.com/Bonnieeatery 

Instagram: https://www.instagram.com/bonnieeatery/