ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείσε τραπέζι στον Ποταμό με ένα κλικ, στο WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Το αγαπημένο εστιατόριο Ποταμός στο Καμπί μάς δίνει πλέον την ευκαιρία να κάνουμε κράτηση πανεύκολα, online, με ένα κλικ.

Στην υπέροχη αυτή ταβέρνα, δίπλα ακριβώς στον ποταμό της κοινότητας Καμπί του Φαρμακά, εκεί όπου η κυρία Μηλίτσα καθημερινά φιλεύει ντόπιους και ξένους με ό,τι καλύτερο διαθέτει η κυπριακή κουζίνα, πλέον μπορείς να κλείσεις τραπέζι πολύ εύκολα μέσω του WiZ BookOnline.

Στο μενού θα βρεις νόστιμους μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή προσφέρεται και οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, τις γιορτές και τις αργίες θα βρεις επίσης σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά.

Ο Ποταμός κάνει παιχνίδι με φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, ενώ η ταβέρνα αποτελεί ένα μέρος φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά.

Ειδικά το καλοκαίρι, η μεγάλη δροσερή αυλή έχει την τιμητική της!

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται ως γνωστό για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/