ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείστε τραπέζι στο The Garrison Bar & Grill με ένα κλικ στο Wiz BookOnline

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ, πανεύκολα, σε ένα από τα πιο εμβληματικά bar & grill εστιατόρια της Λευκωσίας.

Το The Garrison Bar & Grill, το ωραίο αυτό στέκι που συνδυάζει καλό φαγητό και ποτό, υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Με όνομα και περιβάλλον επηρεασμένο από τη σειρά Peaky Blinders, στο The Garrison Grill μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα κ.λπ. Επίσης, εδώ θα βρείτε παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια. Η κουζίνα προσφέρει πιάτα στη σχάρα, όπως burgers και μπριζόλες που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο.

Ένας χώρος κατάλληλος για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά events, αφού διαθέτει και οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την περίοδο από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι μέσα Μαρτίου 2024 (ένας μήνας) έχουν γίνει μέσω του WiZ BookOnline 378 κρατήσεις στα εστιατόρια που είναι συμβεβλημένα με την υπηρεσία του WiZ, στέλνοντας συνολικά 931 άτομα στα εν λόγω εστιατόρια, ενώ στην αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν γίνει 192 κρατήσεις με 502 άτομα. Οι αριθμοί από μόνοι τους φανερώνουν την αυξημένη ανάγκη των πελατών αλλά και των εστιατορίων για ψηφιακή μετάβαση.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Κλείστε τραπέζι στο The Garisson Bar & Grill με ένα κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Άλλα δώδεκα εστιατόρια υιοθέτησαν την υπηρεσία WiZ BookOnline