ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριακή για lunch στο Ρους με live jazz μουσική

WIZ TEAM

Αυτή την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, στο δημοφιλές fine dining εστιατόριο της Λευκωσίας θα βρίσκεται η jazz ερμηνεύτρια Erika Soteri.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια της jazz, θα βρεθεί στο hidden gem της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, Ρους, για πρώτη φορά, ερμηνεύοντας αγαπημένα jazz κομμάτια, συνοδεύοντας τους επισκέπτες του εστιατορίου καθώς απολαμβάνουν τον μεζέ (€45 ανά άτομο), το degustation menu ή και τα πιάτα που θα επιλέξουν a la carte.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο μενού εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 22760720.



Η Erika Soteri είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της τζαζ. Γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Κύπρο, ενώ έχει επίσης ρίζες από Ιταλία και Μέση Ανατολή. Γεννημένη σε μια οικογένεια μουσικών, η Erika αντλεί έμπνευση από jazz, funk, neo-soul και RnB ακούσματα και από καλλιτέχνες όπως Sade, Amy Winehouse και Hiatus Kaiyote. Ο πλούσιος τόνος της και τα ρετρό μεταξένια φωνητικά της, καθώς και οι στίχοι της, την κάνουν να φαίνεται σοφή πέρα από τα χρόνια της. Το στυλ της είναι κλασικά κομψό και συνάμα φρέσκο, περνώντας μέσα από το mainstream, ενώ ο ήχος της είναι διαχρονικός αλλά την ίδια στιγμή εντελώς πρωτότυπος.