ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ένα κλικ στο WiZ BookOnline έχεις κράτηση στο Μουσών

WIZ TEAM

Κλείνεις τραπέζι πανεύκολα, online, και καταφθάνεις σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας για να απολαύσεις υπέροχα καλοκαιρινά κοκτέιλ αλλά και πιάτα με τη multi-ethnic ψυχή! Είναι όσο απλό ακούγεται.

Το Μουσών υιοθετεί τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Ένα κομψό bar-restaurant, με industrial στοιχεία στη διακόσμηση και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Οι ψαγμένες soul, jazz και funk μουσικές δίνουν τον ρυθμό όλες τις ώρες της ημέρας -από το πρωί για τους λάτρεις των brunch, το μεσημέρι και το βράδυ για όσους εκτιμούν τη δημιουργική κουζίνα και τα προσεγμένα cocktails.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/