ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκτώ καλοκαιρινά μαγαζιά που ανακοίνωσαν την επαναλειτουργία τους

WIZ TEAM

Πάντοτε κοντά στην περίοδο του Πάσχα, αρκετά εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται στα παράλια ανακοινώνουν την επιστροφή τους. Οκτώ από αυτά, σε διάφορες επαρχίες του νησιού, ανεβάζουν σιγά-σιγά ρολά και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το καλοκαίρι του 2023.

Η Αρσινόη, η αγαπημένη ψαροταβέρνα στην Πόλη Χρυσοχούς, που βρίσκεται συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία και προσφέρει έναν εξαιρετικό μεζέ με μπόλικο φρέσκο ψάρι της βάρκας, επαναλειτουργεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου.



Η Αυλή της Νεφέλης, που λειτούργησε μόλις πέρσι στην καρδιά της Πάφου, κοντά στη Δημοτική Αγορά της πόλης, και προσφέρει ωραία σνακ και γλυκά, μαζί με δροσερά ροφήματα και μερακλίδικο καφέ, επιστρέφει στο προσκήνιο από την 1η Απριλίου. «Ένεν ψέμα, ανοίγουμε 1η Απριλίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτηση.



Το Kafeneion στο Cavo Maris, που έχει θέα πιάτο την καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά, σύντομα θα είναι ανοιχτό και πάλι. Συγκεκριμένα, το re-opening είναι προγραμματισμένο για την 1η Απριλίου. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε έναν καλοφτιαγμένο freddo ή σε ένα δροσιστικό μαχαλεπί με παγωτό τριαντάφυλλο;



Το Ciacco επανέρχεται με δόση ανανέωσης. Συγκεκριμένα, το talk-of-the-town εστιατόριο της κεντρικής λεωφόρου του Πρωταρά επανέρχεται δυναμικά από τις 29 Μαρτίου, με σκοπό να μας προσφέρει νέες infernal taste εμπειρίες, μέσω ενός μενού με αυθεντικό made-in-Italy φαγητό, σε έναν χώρο με πολύ ιδιαίτερο design (Δες περισσότερα εδώ).



Το grand opening του The Castle Club έρχεται με ένα δυνατό event με τίτλο «Castle in Wonderland». Εκτός από το ολοκαίνουργιο ηχοσύστημα από την παγκοσμίου φήμης Void Acoustics, που λανσάρεται από φέτος, σημαντικό ρόλο στο event θα έχουν κι άλλα πολλά στοιχεία -ακροβάτες, performers, ερμηνευτές, χορευτές αλλά και DJs. Σε σχέση με τους resident DJs που θα παίξουν, στο Room 1 θα ακούσετε τους Andy Davies, Steve Richards, Coxy, Sir Styles, Anthony T, Alex Montana και Anthony 642, ενώ στο Room 2 θα παίξουν οι Pettis N, Delor, Mr MK, 2NS, Nmar, Pro και Rossy. Το grand opening θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου, μεταξύ 22.00 και 06.00 (Δες περισσότερα εδώ).



Pre-opening party από το Guaba, στις 9 Απριλίου, με τους Paz (17:00-20:30) και ADJK & Jenia (20:30-01:00). Η καλύτερη προθέρμανση για το καυτό καλοκαίρι που έρχεται, με ένα 6ωρο πάρτι στο απόλυτο summer club της Λεμεσού. Ένα από τα πιο δυνατά beach bars του νησιού ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και να φέρει μία κοσμοπολίτικη νότα στο φετινό μας καλοκαίρι.



Στις 5 Απριλίου, λοιπόν, το NAMMOS Limassol στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol ανοίγει τις πόρτες του για να καλωσορίσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Για 2η συνεχή χρονιά, λοιπόν, ο φημισμένος lifestyle προορισμός της Λεμεσού ετοιμάζεται να μυήσει τους επισκέπτες του στη σαγήνη του NAMMOS World (Δες περισσότερα εδώ).



Σε ένα εντυπωσιακό location, στις θαλάσσιες σπηλιές, με θέα το πολυφωτογραφημένο ναυάγιο και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Το Oniro by the Sea επιστρέφει στις 4 Απριλίου, προσφέροντάς μας και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε εξαιρετικό φαγητό και θεσπέσια κοκτέιλ.


Φωτογραφία: @sfabisuk