ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε εξαιρετικά νέα εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείς

WIZ TEAM

Πολλές οι νέες αφίξεις στην πόλη αυτή την περίοδο.

Δύο εστιατόρια στη Λευκωσία που τιμούν τις κυπριακές γεύσεις, ένα ιταλικό μέσα στο δάσος, ένα bistro στη Λεμεσό και ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας στην επαρχία Λάρνακας.

 

Kuzuba

Ένα εστιατόριο που αγαπά τα κυπριακά προϊόντα και ποντάρει στην εποχικότητα των πρώτων υλών. Από νωρίς το απόγευμα θα προσφέρει επιλογές σε στυλ tapas, με τα οποία θα μπορεί κανείς να συνοδεύσει το ποτό του, ενώ παράλληλα θα προσφέρεται και η επιλογή για κανονικό dinner. Στο μενού με τα ποτά βρίσκεις διαλεχτές ζιβανίες από όλη την Κύπρο, περισσότερες από 100 ετικέτες κρασιού από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και μεγάλη συλλογή από ουίσκι και πολύ ιδαίτερα κοκτέιλ.

Τηλ. 99865444
Κυριάκου Μάτση 54Α, Λευκωσία
Δ-Κ 17.30 - 00.00

 

Άλλα ντ’ άλλων 

Από τον ιδιοκτήτη του γνωστού Σούξου Μούξου Μανταλάκια -βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο, στην οδό Ονασαγόρου-, ένα ωραίο εστιατόριο που σερβίρει κυπριακή κουζίνα, προσφέροντας πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά της κυπριακής φύσης και της κυπριακής αγοράς. Σε ότι αφορά στο κρασί, η κάβα τιμά τον κυπριακό αμπελώνα.

Τηλ. 99622915
Ονασαγόρου 45-47, Λευκωσία
Δ-Σ 19.00-23.00

 

Nuvolia Italian Restaurant & Pizzeria

Αυθεντική ιταλική πίτσα, μακαρονάδες, μπέργκερς, γλυκά και μεγάλη ποικιλία από ιταλικά και κυπριακά κρασιά και μπύρες από διάφορες χώρες, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στον καταπράσινο Κόρνο, μέσα στο δάσος και τη δροσιά των πεύκων.

Τηλ. 22331001
Παλαιός δρόμος Λευκωσία-Λεμεσού, Κόρνος
ΤΕΤ-Κ 19.00-22.00

 

Anemi

Βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα all-day bristo και delicatessen, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, που αποπνέει γαλλική φινέτσα. Το εστιατόριο λειτουργεί από το πρωί προσφέροντας πρόγευμα και brunch, όπως επίσης lunch και dinner, ενώ ο χώρος είναι ιδανικός για όσους θέλουν απλώς να απολαύσουν το κρασί ή το κοκτέιλ τους στο μπαρ -ειδικά σε εκείνο το σημείο η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε παλιά γαλλικά μπιστρό. 

Τηλ. 25813000
Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Δ-ΠΕΜ 10.00 - 19.30, ΠΑΡ & Σ 10.00 - 00.00

 

Theta

Εστιατόριο θαλασσινών, το οποίο αγκαλιάζει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση, μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα. Τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στον φάρο των Περβολιών, σε ένα υπερυψωμένο σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα, προσφέρει ένα μενού με θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και άλλες μεσογειακές γεύσεις, το οποίο έχει αναλάβει ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου, όπως επίσης και κοκτέιλ και άλλα ποτά, μέσω του lounge bar του.

Τηλ. 99774433
Φάρου 1, Περβόλια, επ. Λάρνακας.