ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε καινούργια εστιατόρια και πέντε καινούργια μπαρ για το καλοκαίρι

WIZ TEAM

Δέκα πολύ δυνατές νέες αφίξεις που αξίζει να ανακαλύψεις, για εξόδους μετά φαγητού και ποτού!

Δέκα νέοι χώροι που με την άφιξή τους ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον πήχη της ποιότητας στην εστίαση. Εστιατόρια σε ξενοδοχεία και resorts, rooftop bars, αλλά και χώροι στο κέντρο της πρωτεύουσας και στα ανατολικά παράλια του νησιού, για τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες.
 

Nerea

Πήρε τη θέση του προηγούμενου εστιατορίου με θαλασσινά στο πολυτελές Amara, προσφέροντας ψάρια και θαλασσινά, αλλά και μια μικρή επιλογή από εκλεκτά κρεατικά, όπως για παράδειγμα beef tartare κλπ, μέσω ενός μενού που επιμελείται η ομάδα του Amara, με επικεφαλής τον σεφ Πάνο Πέτρου. Εκτός από τις επιλογές του μενού, το Nerea θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να διαλέξουν οποιοδήποτε ψάρι και να το έχουν στο τραπέζι τους όπως ακριβώς επιθυμούν -από σούπα, μέχρι ceviche, στη σχάρα κλπ.

Τηλ. 25442222
Λεωφ. Αμαθούντας 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Δ-Κ 19.00-23.00 (κλειστό Τετάρτη)
 

Amaracus

Φωλιασμένο μέσα στο εκπληκτικό τοπίο του Minthis, στην καρδιά της ολοκαίνουριας Plateia, το Amaracus αιχμαλωτίζει την ουσία του Minthis, τόσο στην απολαυστική του κουζίνα όσο και στη σαγηνευτική του ατμόσφαιρα. Με επικεφαλής τον διάσημο Έλληνα Chef Δημήτρη Κατριβέση, το εστιατόριο παρουσιάζει ένα πρωτότυπο μενού εμπνευσμένο από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Κύπρου και της Μεσογείου.

Τηλ. 26842273
Minthis Resort, Τσάδα, Πάφος
Δ-Κ 18.00-22.00
 

Sera by Ettore Botrini

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons, προτείνει ένα μενού ωδή στην αυθεντική ιταλική κουζίνα, το οποίο υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Έκτορας Μποτρίνι, με κυρίαρχα στοιχεία την καθαρότητα των γεύσεων, την εποχικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. Το Sera by Ettore Botrini κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις γεύσεις του, αλλά και με το μοντέρνο design και το εκλεπτυσμένο του στυλ -ο χώρος που φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.

Τηλ. 25858000
Four Seasons Hotel, Αμαθούντος 67-69, Λεμεσός
Δ-Κ 19.00-22.30 (κλειστό τις Τρίτες)
 

Sentio

Ο βραβευμένος Κύπριος σεφ (και ένας εκ των ιδιοκτητών) Ανδρέας Γιαγκουλλάς έφτιαξε ένα ωραίο μενού αποκλειστικά για dinner, το οποίο έχει μεσογειακό και μεσανατολίτικο προσανατολισμό, δεχόμενο όμως και επιρροές από την ασιατική κουζίνα. Η λογική του εστιατορίου είναι to share, ενώ το φαγητό συμπληρώνει μια αρκετά μεγάλη κάβα κρασιών και ένα δυνατό cocktail menu. Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι το πολύ elegant interior του εστιατορίου επιμελείται το βραβευμένο MOB Design Studio.

Τηλ. 22322324
Στασάνδρου 13, Λευκωσία
Δ-Σ 18.00-01.00
 

Bistrot 55 Summer Edition

Προτείνει ένα μενού α λα καρτ που διαφέρει από αυτό του Classic, αφού είναι αρκετά πιο comfort. Κάτω από τη δροσιά των ευκαλύπτων, μπορείς να πας από το πρωί για brunch, απολαμβάνοντας τα γνωστά πλέον πιάτα του Bistro 55, καφέδες αλλά και smoothies, το μεσημέρι προσφέρονται ορισμένα πιάτα για lunch, το απόγευμα για aperitivo πάλι με κάποια πιάτα, ενώ από τις 19.00 και μετά ξεκινά το dinner menu, που είναι α λα καρτ. Το φαγητό σας μπορείτε να το συνδυάσετε με κρασί ή κοκτέιλ.

Τηλ. 25212100
Νότιο μέρος ξενοδοχείο Park Beach, Δασούδι, Λεμεσός
ΤΡ-Κ 10.00-23.30

 

BarM

Κοσμοπολίτικο αλλά όχι επιτηδευμένο, με μοντέρνα αισθητική, ήρθε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο ως μπαρ αλλά ως γενικότερη εμπειρία. Το Bar M προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες, μέσω ενός προσεγμένου cocktail menu, ενός πολύ ενημερωμένου wine list και ενός εκλεπτυσμένου μενού για το φαγητό δια χειρός του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Τηλ. 99091620
Minthis Resort, Τσάδα, Πάφος
ΤΡ 12.00-02.00, ΤΕΤ 12.00-17.00, ΠΕΜ-Κ 12.00-01.00

Le Sundeck Robuchon


Το νεότερο «αδελφάκι» του L'Atelier Robuchon και του Le Deli Robuchon, βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του τελευταίου και προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχα signature κοκτέιλ και μια εξαιρετική ποικιλία από τάπας από το εξωτερικό μπαρ μέχρι αργά το βράδυ! Αξίζει να σημειωθεί ότι το Le Sundeck Robuchon, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο.

Τηλ. 23300570
Λεωφ. Αγίας Θέκλας 52, Μαρίνα Αγίας Νάπας
ΚΥΡ-ΠΕΜ 09.00-18.00, ΠΑΡ & Σ 09.00-20.00
 

Cuckoo

Roof top bar στην πλήρως ανανεωμένη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, για κοκτέιλ και bites, με κόνσεπτ εμπνευσμένο από το Μαϊάμι και με σαφείς αναφορές σε design ξενοδοχεία της Μυκόνου αλλά και σε αγαπημένα μαγαζιά της Λάρνακας. Το παζλ συμπληρώνει η εναλλακτική μουσική και τα weekend DJ events.

Δημοτική Αγορά Λάρνακας, Οδός Νικολάου Ρώσου, Λάρνακα
Κ-ΠΕΜ 18.30-01.00, ΠΑΡ&Σ 18.30-01.30
 

Bálza

Open air χώρος, στο Μέγαρο Χατζησάββα, στον 7ο όροφο, που εκτείνεται σε 500τμ. Το Balza αποτελείται από δύο μέρη: το bar και το εστιατόριο. Με τη θέα της πρωτεύουσας σε πρώτο πλάνο, εδώ θα απολαύσεις δροσιστικά cocktails, κρασί, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και φαγητό μέσω ενός μενού με tapas και finger food. Προτείνουμε τα Balza zuccini, το νιόκι με βοδινή ουρά, αλλά και τη Burrata.

Τηλ. 22253232
Ευαγόρου 2, Μέγαρο Χατζησάββα, Λευκωσία
Δ-Κ 18.00-01.30

Sky Lounge / Café Mercedes

Το καλοκαιρινό αδερφάκι του Café Mercedes βρίσκεται πλέον σε νέο χώρο, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας, στο κτήριο της ΠΑΣΥΔΥ. Στην πίσω αυλή του κτηρίου, με το πολύ πράσινο, έχει στηθεί ένα ωραίο σκηνικό, όπου κυριαρχεί το λευκό, ενώ η minimal διακόσμηση αναδεικνύεται πολύ όμορφα με τον προσεγμένο φωτισμό! Από το απόγευμα μπορείς μαζί με το ωραίο ηλιοβασίλεμα να απολαύσεις ωραία κοκτέιλ, κρασί, αλλά και πιάτα to share, ενόσω οι DJs γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ωραία lounge ακούσματα.

Τηλ. 99555156
Δημοσθένη Σεβέρη 3, κτήριο ΠΑΣΥΔΥ, Λευκωσία
Δ-ΠΕΜ 19.00-01.00, ΠΑΡ&Σ 19.00-02.00