ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο πιο ψαγμένο craft beer bar της πόλης, με ένα κλικ στο WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Πάμε Rabbit Hop, με ένα κλικ στο κινητό. Κάνε κράτηση τώρα, πανεύκολα, μέσω του WiZ BookOnline και απόλαυσε με την παρέα σου δεκάδες μπύρες, ωραίο φαγητό και ψαγμένες μουσικές.

Το Rabbit Hop, εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Moondog, είναι το αδερφάκι του αγαπημένου Moondog’s (στο οποίο επίσης μπορείς να κλεισεις τραπέζι με τον ίδιο τρόπο).

Στο υπέροχο αυτό μαγαζί, που παίζει funky house, jazz και blues, θα βρεις εκατοντάδες επιλογές σε μπύρα, πολλές εκ των οποίων craft beers από διάφορα μέρη του κόσμου, specialty beers και ωραίο φαγητό που βγαίνει από την κουζίνα του διπλανού πολυβραβευμένου Moondog’s.

Φεύγοντας, μάλιστα, μπορείς να πάρεις μαζί σου τις αγαπημένες σου μπύρες, είτε για το σπίτι είτε για την επόμενη επίσκεψή σου σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αφού το Rabbit Hop λειτουργεί και ως beer shop.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πρόκειται για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/