ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα πρώτα Beach Bars στο νησί άνοιξαν και μας περιμένουν

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Μπορεί ακόμα το νερό να είναι δροσερό εντούτοις οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σταθερά και οι πρώτες βουτιές, από τους πιο τολμηρούς, έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα με τις πρώτες βουτιές άνοιξαν και την πόρτα τους τα πρώτα beach bars στο νησί! Έτσι, οι εξορμήσεις μας στις παραλίες συνδυάζονται με ποτάκι, νόστιμα σνακ, δυνατά πάρτι και γενικά όλα εκείτα τα υλικά που όταν ανακατευτούν σωστά, μας αφήνουν την αίσθηση ότι τελικά... η ζωή είναι ωραία!

Από το πρωί για καφεδάκι, το απόγευμα για το ηλιοβασίλεμα ή το βράδυ για το ξεφάντωμα. Όποιο κι αν είναι το σενάριο της παραλιακής διασκέδασης, τα παρακάτω μπητσόμπαρα του νησιού μάς καλύπτουν πλήρως.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

KALIVA

Ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν σερβίροντας νόστιμα brunch ενώ την Δευτέρα του Πάσχα υποδέχεται το κοινό παραδοσιακά με εορταστικό μενού.

ISOLA


Το Αγαπημένο all day beach bar στο Nissi Beach άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει το κοινό για χαλάρωση και διασκέδαση, σε ένα μαγευτικό σκηνικό πάνω στην πιο δημοφιλή παραλία του νησιού . Από νωρίς για καφέ και δροσερά κοκτέιλ στις αναπαυτικές ξαπλώστρες μαζί με βουτιές, μέχρι αργά το βράδυ με ποτά και πάρτι στο ηλιοβασίλεμα.


PARADISOS BEACH VENUE

Το Paradiso Beach Venue στο λιμανάκι στην Αγία Νάπα άνοιξε και σερβίρει Brunch, Lunch, Sushi και ποτά καθημερινά από τις 09.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.


ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

KALIΦΙ

To όμορφο beach bar restaurant είναι ανοικτό από νωρίς το πρωί σερβίρει πολύ καλό καφέ διάφορα σνακ συνεχίζει το μεσημεράκι με διαφορές σαλάτες, burger και κάποια είδη σχάρας ενώ αργά το απόγευμα μπορείτε να απολαύετε μια παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και διάφορα κοκτέιλ! Δευτέρα του Πάσχα την διασκέδαση αναλαμβάνει ο Ηοvig.


YIANNA MARIE BEACH


To Υianna Marie στον Πρωταρά ανοιξε τις ψάθινες ομπρέλες του και άπλωσε τα τραπεζάκια του πάνω στο γρασίδι δίπλα στην χρυσή αμμουδιά. Από το πρωί σερβίρει καφέδες, φρέσκους χυμούς και παγωτά αλλά και σαλάτες, σνακ και burger.


ΤULUM BEACH BAR


Στην παραλία Αγία Τριάδα στο Παραλίμνι επέστρεψε ανανεωμένο με καινούργια κοκτέιλς στο μενού του και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μεχρί τις 21.00 το βράδυ.


SERENA BAY


To Serena bay ανοίγει τις πόρτες του 18 Mαΐου


ΛΕΜΕΣΟΣ

GUABA

Για ακόμα μια χρονιά άνοιξε τις πύλες του στην παραλία του Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό γεμίζοντας τις μέρες και τις νύχτες μας με χορευτικά events. Το πηδάλιο της μουσικής αναλαμβάνουν όπως πάντα διάσημοι djs απ΄ολο τον κόσμο.


APLOSTRA


To πετρόκτιστο beach bar πάνω στο κύμα του Lady's Mile είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ σερβίρει καφέδες και κοκτέιλ και είναι ιδανικός προορισμός αν αγαπάς το φρέσκο ψάρι.


COLUMBIA BEACH


Το κοσμοπολίτικο beach bar του ομίλου Columbia Restaurants άνοιξε από νωρίς το πρωί για καφέ και κοκτέιλ μαζί με βουτιές, η κουζίνα κινείται σε ελαφρύ ρεπερτόριο με σαλάτες, μακαρονάδες και ριζότα, επιλεκτικά πιάτα με κρέας και ψάρι και φρέσκο sushi.


ΛΑΡΝΑΚΑ

ΑMMOS BEACH BAR


Το beach bar στην παραλία Mακένζι στην Λάρνακα, θυμίζει Miami και είναι ανοιχτό και πανέτοιμο για μοναδικά events με γνωστούς djs και μπάντες.


REBUKE

Ανοιχτό από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα το Rebuke φημίζεται μεταξύ άλλων για τα δυνατά κοκτέιλ του και την ενημερωμένη λίστα κρασιών


LUSH BEACH BAR


Το Lush είναι φόρεσε τα καλοκαιρινά του και ετοιμάζεται να γιορτάσει το Πάσχα με «ο,τι να ναι» event και το διάσημο party του με ελληνική και άκρως ανεβαστική μουσική.


ΠΑΦΟΣ

CABANA BEACH BAR

Το ατμοσφαιρικό Beach bar της Πάφου είναι ήδη ανοιχτό καθημερινά από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ και σερβίρει Brunch, Lunch και ποτά με φόντο δυνατές μουσικές


SEA YOU


Το εξωτικό beach bar στον κόλπο των κοραλίων είναι ανοιχτό από μέσα Μαρτίου το ξύλινο μπαρ σερβίρει το πρωί καφέδες και αργότερα νόστιμα κοκτέιλ ενώ τα αναπαυτικά κρεβατάκια είναι ιδανικά για χαλάρωση με θέα το όμορφο ηλιοβασίλεμα.


ISLAND BEACH BAR

Στέκει αγέρωχο για χρόνια στην «παραλία» της Πόλης. Το όμορφο beach bar επέστρεψε, σερβίρει νόστιμα θαλασσινά, ποτά και το πιο πορφυρό ηλιοβασίλεμα του νησιού.