ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Reckless Bar γιορτάζει τα 35χρονα του με μια δυνατή συναυλία

WIZ TEAM

Όταν μιλούμε για τη Reckless τα λόγια ένα περιττά, μιας και πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα και πιο θρυλικά rock bars της πρωτεύουσας.

Φέτος λοιπόν που γιορτάζει τα 35χρονα της, θα το γιορτάσει με ένα δυνατό event, που θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προσκαλώντας τους Minus One, τον Ανδρέα Κουμή και τον DJ Frankie.

Οι Minus One θα παρουσιάσουν μάλιστα ένα δυνατό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της Reckless, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

Τα ηνία θα αναλάβει ο DJ Friankie κοντά στα μεσάνυχτα, συνεχίζοντας τη διασκέδαση στο ίδιο ύφος.

35 χρόνια Reckless Bar
Σε ότι αφορά στο κλασσικό ροκόμπαρο της Λευκωσίας, όταν είχαμε ρωτήσει πρόσφατα τον ιδιοκτήτη και ψυχή του μαγαζιού, Γιάννο Ιωαννίδη, να μας πει αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας, ο ίδιος απάντησε ως εξής: «Η μυστική συνταγή είναι απλώς να αγαπάς αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν υπήρχε μυστική συνταγή δεν θα την ακολουθούσαν όλοι;». Δεν έρχονται πολλοί και για τη μουσική που παίζετε, ρωτήσαμε συμπληρωματικά. «Είναι η ατμόσφαιρα και η νοοτροπία, όχι τόσο η μουσική». Εμείς, πάντως, θεωρούμε πως ο κόσμος επιστρέφει ξανά και ξανά, γνωρίζοντας πως εδώ θα βρει αμέτρητες μπύρες, θα παίξει μπιλιάρδο και θα ακούσει κλασικές ροκ μουσικές, σε ένα μοναδικό μαγαζί (από τα λίγα στην Κύπρο) που λειτουργεί με το ίδιο όνομα και τον ίδιο ιδιοκτήτη για τόσα πολλά χρόνια.

Info
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Reckless Bar, 18.00
Μιχαλάκη Παρίδη 2Β-Γ, Λευκωσία
Πληρ. 22666138


Διαβάστε επίσης: Πέντε από τα πιο παλιά μαγαζιά της Λευκωσίας