ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

WiZ 50 Best Bars 2020 – Κυκλοφορούν σήμερα με την Καθημερινη

WIZ TEAM

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους ψυχαγωγίας, είναι η έξοδος για ποτό. Ο εν λόγω τομέας στην Κύπρο παρά τις αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει την φετινή χρονιά, συνέχισε να εξελίσσεται και να ακολουθεί με επιτυχία τις τάσεις της παγκόσμιας bartending σκηνής. Κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις, η νυχτερινή ζωή της χώρας επανήλθε σταδιακά και δυναμικά προσαρμοσμένη κι αυτή στις ιδιαιτερότητες της εποχής που διανύουμε.

Έξι χρόνια τώρα το WiZ, ως στενός παρατηρητής των εξελίξεων στα bar, καταγράφει την πρόοδο αλλά και τις νέες τάσεις του χώρου εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του και ενημερώνοντας τους χρήστες του. Χάρη στην έγκυρη, έγκαιρη και την αντικειμενική ενημέρωση κατάφερε επιτυχώς να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο για την επόμενη έξοδό μας. Ένας οδηγός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, που εξελίχθηκε και έγινε ακόμα πιο εύχρηστος τεχνολογικά, λειτουργώντας με γνώμονα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Μέσα σ’ αυτά τα έξι χρόνια λειτουργίας διοργάνωσε το πρώτο Cocktail Festival στην Κύπρο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι συγκαταλέχθηκε μέσα στα 16 καλύτερα cocktail festival του κόσμoυ, εξέδωσε τα 50 καλύτερα εστιατόρια και τα 50 καλύτερα bars για το 2018 και το 2019 και επανέρχεται με το «50 best bars 2020» .

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το WiZ, το μοναδικό app στο νησί που διαθέτει πάνω από 500 μπαράκια στη λίστα του, παρουσιάζει «50 best bars» σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και το σχέδιο Ανταμοιβή. Τα 50 bars τα έχουν ψηφίσει οι 41.000 χρήστες του Wiz (αυτόματη χρήση του μέσου όρου της βαθμολογίας που λαμβάνουν στην εφαρμογή) έχοντας ως κριτήριά τους πάντα την προσφορά ποιοτικών ποτών, δημιουργικών cocktails, την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης καθώς και την άψογη αισθητική του χώρου.