ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 παραγωγές για να περάσεις καλά το weekend

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι πάντα ευχάριστο όταν στα μέσα της εβδομάδας έχουμε μια μέρα ''κενή'' όπου μπορούμε απλά να κάτσουμε σπίτι, να γεμίσουμε μπαταρίες, να χαλαρώσουμε στον καναπέ με κάτι ενδιαφέρον να παίζει στην τηλεόραση. Το Netflix, ευτυχώς εδώ και λίγο καιρό μάς έχει εφοδιάσει με ωραίες παραγωγές, ταινίες και σειρές, ευχάριστες ή, τέλος πάντων, ενδιαφέρουσες που θα σε κρατήσουν και θα σε ψυχαγωγήσουν. Βρήκαμε 5, που αξίζει να ''δοκιμάσεις''  το weekend, αν ψάχνεις κάτι να δεις. 

Hubie Halloween

O Hubie κάθε χρόνο περνά το Halloween προσπαθώντας να επιβλέπει πως όλοι οι κάτοικοι της πόλης Salem γιορτάζουν με ασφάλεια και ακολουθώντας τους κανόνες. Αυτή τη φορά, ένας εγκληματίας δραπέτης  και ένας νέος γείτονας κρατούν τον Hubie υπ' ατμόν. Όταν άνθρωποι ξεκινούν να εξαφανίζονται, πρέπει μόνος του να πείσει τον κόσμο και την αστυνομία πως τα τέρατα είναι αληθινά. 

Enola Holmes

Στην ταινία του Netflix, η Enola ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει και να σώσει τη μητέρα της, ζητώντας τη βοήθεια των δύο αδερφών της, του Mycroft και του Sherlock. Από το τρέιλερ και μόνο, βλέπουμε πως πρόκειται για μια διασκεδαστική ταινία περιπέτειας, με τη Millie Bobby Brown να είναι άκρως απολαυστική στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ratched

Βασισμένη στον χαρακτήρα της νοσοκόμας Ratched από τη ''Φωλιά του Κούκου'', η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της ξεκινώντας από το 1947 και την εξέλιξή της από απλή νοσοκόμα σε ''τέρας'' στο σύστημα ψυχικής υγείας. Για την ακρίβεια, η πρώτη σεζόν ξεκινά με την Mildred Ratched να ψάχνει δουλειά σε ψυχιατρική κλινική στην Καλιφόρνια.

Away

Μια δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, με πρωταγωνίστρια την Hilary Swank ακολουθεί την Emma Green, μια Αμερικανή αστροναύτη που πρέπει να αφήσει τον σύζυγο και την έφηβη κόρη της πίσω, για να ηγηθεί μια επικίνδυνη αποστολή από τον διαστημικό σταθμό. Η αποστολή αυτή θα κρατήσει τρία χρόνια και έχει σαν στόχο τον Άρη. 

The Duchess

Μια ασυνήθιστη single μητέρα, η Katherine, και οι ιδιαίτερες επιλογές της είναι στο επίκεντρο αυτού του sitcom έξι επεισοδίων. Ο κόσμος της περιστρέφεται γύρω από τη μεγαλύτερη αγάπη της, την κόρη της αλλά τα ήσυχα νερά ταράζουν όταν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί με τον χειρότερο της εχθρό... τον πρώην σύζυγό της. Αυτή είναι πάνω - κάτω η περίληψη της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Netflix. Πρωταγωνίστρια - και δημιουργός της σειράς - είναι η κωμικός Katherine Ryan με το στόρι να είναι βιογραφικό μέχρι ενός βαθμού.