ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

50 years of fun… 50 years TGI FRIDAY’S!

Νέα Υόρκη, 1965. Ένας πωλητής αρωμάτων, ο Alan Stillman, μπαίνει σ’ ένα μπαρ που βρίσκεται στη γωνία της First Avenue και του 63ου δρόμου. Η ιδέα του ήταν να προσελκύσει  trendy μοντέλα και αεροσυνοδούς, αναβαθμίζοντας αυτήν την ταπεινή μπιραρία. To πρώτο που έκανε ήταν να αλλάξει το όνομα σε TGI Friday’s™.

Με βασικές αξίες το φανταστικό φαγητό, τα εφευρετικά cocktails και τη διασκέδαση, τα TGI Friday’s™ έχουν γίνει πλέον αγαπημένο μέρος συγκέντρωσης για φίλους και οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία του casual dining.

Τα Fridays™ έχουν δημιουργήσει signature πιάτα όπως το Loaded Potato Skins, το Chicken Fingers, το Buffalo Wings, το Jack Daniel’s Grill® αλλά και τα κλασικά cocktails Signature Margarita και το Ultimate Mudslide. Και επειδή η αναζήτηση για κάτι νέο που θα εξιτάρει ακόμα περισσότερο τους καλεσμένους δεν τελειώνει ποτέ, το μενού έχει υποδεχτεί τρία νέα, ακαταμάχητα, πανύψηλα Stackhouse burgers: το Italian Stack House Burger, το Ultimate Jack Daniel’s® Burger και το Triple Bacon Stack House Burger.

Την είσοδο τους στη λίστα με τα ανεπανάληπτα cocktails του TGI Fridays κάνουν και νέα cocktails όπως το Myrnas Mojo και το Barbados Rum Punch, που υπόσχονται να εκπλήξουν ευχάριστα με τις εξωτικές τους γεύσεις. Και όλα αυτά, την ώρα που οι bartenders γίνονται θρύλος με τα εντυπωσιακά κόλπα τους και οι σερβιτόροι απογειώνουν τη διάθεση με τη θετική τους ενέργεια και το ασταμάτητο χαμόγελό.

Σήμερα, λειτουργούν πάνω από 931 TGI Friday’s™ σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και 7 εστιατόρια στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο).
Το 1965 ένας αρωματοπώλης μπήκε σε ένα μπαρ. 50 χρόνια αργότερα, το πάρτι ακόμα συνεχίζεται!

Γιατί όπως λένε…  In here, it’s always Friday!