ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 διαφορετικές σειρές για binge-watching

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τις περισσότερες φορές, όταν σε ρωτάνε να προτείνεις μια σειρά σκέφτεσαι τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν δει ή που ξέρουν όλοι. Πολλές φορές, επίσης, όταν ψάχνεις να ξεκινήσεις μια σειρά για binge watching, καταφεύγεις στις all time classic που ξέρεις πάνω κάτω περί τίνος πρόκειται. Ευτυχώς οι πλατφόρμες streaming παρέχουν πλέον άπειρες επιλογές για εναλλακτικές σειρές που αξίζει να δεις τις χαλαρές νύχτες του Αυγούστου.

Hollywood

Στο επίκεντρο είναι μια ομάδα φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών, στην εποχή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που προσπαθούν να κάνουν επιτυχία στο Hollywood ανεξαρτήτως του κόστους. Ο κάθε χαρακτήρας προσφέρει μια διαφορετική οπτική για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια, βάζοντας στο επίκεντρο διακρίσεις που αφορούν το χρώμα του δέρματος, το φύλο και τη σεξουαλικότητα. Η σειρά «Hollywood» ερευνά τα στερεότυπα που κρατούν δεκαετίες και το πώς θα εξελισσόταν η βιομηχανία αν τα στερεότυπα έσπαζαν τότε. Με τους Darren Criss, David Corenswet, Jeremy Pope, Laura Harrier και Samara Weaving.

White Lines

H ισπανοβρετανική σειρά μυστηρίου, διά χειρός του Alex Pina (δημιουργού του «La Casa de Papel»), ασχολείται με τη Zoe Walker. H Walker αφήνει την ήσυχη ζωή της για να ερευνήσει την εξαφάνιση του αδερφού της στην Ίμπιζα, αλλά γρήγορα βρίσκεται σε επικίνδυνα και διεφθαρμένα μονοπάτια.

Into the Night

Στη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, οι επιβάτες και το προσωπικό ενός αεροπλάνου σε μια βραδινή πτήση προσπαθούν να ξεφύγουν από τον ήλιο, όσο ένα φυσικό γεγονός απειλεί κάθε ίχνος ζωής στον πλανήτη. Βασισμένη στο βιβλίο «The Old Axolotl» του Jacek Dukaj, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stéfano Cassetti και Astrid Whettnall.

The Eddy

O Damien Chazelle (του «La La Land») σκηνοθετεί μια σειρά με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη ενός jazz club στο Παρίσι και τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να τρέχει καθημερινά έναν χώρο με ζωντανή μουσική. Στη γαλλική σειρά πρωταγωνιστούν οι André Holland, Joanna Kulig, Amandla Stenberg και Tahar Rahim.

Valeria

H Valeria είναι μια συγγραφέας σε δημιουργική και προσωπική κρίση (στον γάμο της), που καταφεύγει στις τρεις φίλες της για συμπαράσταση. Μαζί αντιμετωπίζουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με έρωτα, ζήλια, απιστία, αμφιβολίες, φιλία, μυστικά και όλα όσα μπορεί να συνθέτουν τις ζωές τεσσάρων φυσιολογικών γυναικών στις μέρες μας. Το βασικό καστ περιλαμβάνει τους Diana Gomez, Silma Lopez, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias και Ibrahim Al Shami J.

Outer Banks

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο 17χρονος John B. Rutledge που ζει στο Outer Banks της Βόρειας Καλιφόρνια. Όταν ο πατέρας του εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός θησαυρού $400 εκατομμυρίων, ο John και οι φίλοι του - μια ομάδα ανθρώπων με όνομα Pogues - ξεκινούν να ψάχνουν οι ίδιοι τον θησαυρό. Στη διαδρομή συναντούν διάφορα εμπόδια όπως τους Kooks - τους εφήβους της ελίτ που συγκρούονται συχνά με τους Pogues.

Homecoming

H σειρά επιστρέφει με δεύτερο κύκλο, νέο μυστήριο και με νέο καστ, με πρωταγωνίστρια την Janelle Monáe. O χαρακτήρας που υποδύεται, ξυπνά μέσα σε μια βάρκα σε μια λίμνη, χωρίς να θυμάται ποια είναι ή πώς κατέληξε εκεί. Η αναζήτησή της θα τη φέρει στο Geist Group, στο ανορθόδοξο κέντρο ευεξίας που γνωρίσαμε την πρώτη σεζόν. Εκτός από τη Monáe, στον δεύτερο κύκλο θα δούμε την Joan Cusack και τον Chris Cooper ενώ ο Stephan James και ο Hong Chau είναι οι μοναδικοί του πρώτου κύκλου που θα επιστρέψουν.

The Great

H μίνι σειρά σατιρίζει την ανέλιξη της Μεγάλης Αικατερίνης στη μακροβιότερη γυναίκα ηγέτη της Ρωσίας. Με μεγάλες δόσεις φαντασίας, το «The Great» ξεκινά από την αρχή, εστιάζοντας στην άφιξη της Αικατερίνης στη Ρωσία για τον γάμο της με τον αυτοκράτορα Πέτρο, στην ελπίδα της για τον μεγάλο έρωτα και τον κίνδυνο που συναντά σε έναν κόσμο που καλείται να αλλάξει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να σκοτώσει τον σύζυγό της και να αντιμετωπίσει την εκκλησία και τον στρατό. Πρωταγωνιστούν η Elle Fanning, o Nicholas Hoult κ.ά.