ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοικτή Πρόσκληση για συμμετοχή στα «Αέναα Ταξίδια»

Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 και ο εταίρος του Walk the Plank (βρετανική ομάδα ειδικών στις υπαίθριες τέχνες) αναζητούν:

1. Μια Κύπρια ηθοποιό / καλλιτέχνη voicer over
2. θεατρικές ομάδες και φοιτητές κολλεγίων / πανεπιστημίων
3. για σχολεία και κοινωνικές ομάδες
4. 20 επαγγελματίες / ημιεπαγγελματίες χορευτές
5. Έναν Κύπριο ηθοποιό

για την προγραμματισμένη παραγωγή «Αέναα Ταξίδια», μια υπαίθρια θεατρική παράσταση ευρείας κλίμακας που θα παρουσιαστεί την 1η Ιουλίου 2017 στην περιοχή του Κάστρου και του Λιμανιού της Πάφου, στα πλαίσια του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.

Το Κάστρο διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο, αναδεικνύοντας τις ιστορίες τριών ταξιδιωτών από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, μέσα από προβολές και ψηλής ποιότητας ψηφιακά κινούμενα σχέδια και χαρτογράφηση. Τα πιο πάνω στοιχεία συνοδεύονται από δραματικές κορυφώσεις που περιλαμβάνουν ποιητική αφήγηση και τραγούδι, στα αγγλικά και στα ελληνικά, μαζική χορογραφία, παράσταση υπό μορφή πομπής, ακροβατικά, θέαμα με νερά, δυναμικό σχεδιασμό φωτισμού και ήχου, υπό τη συνοδεία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης και εκπληκτικών ειδικών εφφέ, καθώς και φινάλε με πυροτεχνήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνο 2693 2017 ή ηλεκτρονικά στην σελίδα www.pafos2017.eu >Ανοικτές Προσκλήσεις