ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαριέσαι να βγεις; Αυτή είναι η ιδανική ταινία για fun movie night

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ναι, άνοιξε η εστίαση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πάντα όρεξη για έξοδο. Πέμπτη βράδυ είναι η στιγμή που περιμένουμε για να χαλαρώσουμε και να αποφορτίσουμε και αυτό γίνεται ακόμα καλύτερο αν έχουμε μια χαλαρή ταινία για παρέα.

Το ''Late Night'' κυκλοφόρησε το 2019 και βρίσκεται πλέον στο Netflix, με πρωταγωνίστριες την Emma Thompson και την Mindy Kaling. Πρόκειται για μια κωμική ταινία με κάποια δραματικά στοιχεία που σίγουρα μοιάζει σαν μια καλή επιλογή για chill night in.

Η Emma Thompson υποδύεται την Katherine Newbury, μια πολυβραβευμένη παρουσιάστρια βραδινού talk show, που αναγκάζεται να προσλάβει μια γυναίκα στη σεναριακή ομάδα του σόου της σαν μια προσπάθεια αφενός να αντικρούσει τα κακά σχόλια και αφετέρου να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης που πέφτουν κατακόρυφα. Η Kaling είναι η Molly, δηλαδή η μοναδική γυναίκα στην ομάδα της Newbury που τολμά να προτείνει κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου όταν τα προσωπικά emails της Newbury διαρρέουν όσο εκείνη προσπαθεί διακαώς να σώσει τη θέση της στο κανάλι. 

Και επειδή μιλάμε για μια ευχάριστη ταινία, το φαγητό που θα την συνοδεύσει πρέπει να είναι ανάλογο. Αν είσαι στη Λευκωσία επέλεξε Bao Pau όπου θα βρεις handmade bao buns που μπορείτε να τα γεμίσετε με σολομό, τόνο, τραγανό κοτόπουλο και φυσικά πάπια. Στη Λεμεσό, το The Noodle House, μέλος της διεθνούς αλυσίδας με γεύσεις της Άπω Ανατολής, με παραδοσιακά αλλά και πιο φαντεζί πιάτα και καλή ποιότητα πρώτων υλών. Αν έχεις όρεξη για dumplings και sushi και είσαι Λάρνακα, επέλεξε το Bastet Artisan. Στην Πάφο θα βρεις πεντανόστιμα sushi στο Πλατώ και στην Αγία Νάπα, στο Hokkaido, θα βρεις κλασικά ασιατικά πιάτα και κάποια ενδιαφέροντα fusion με δημιουργικό ταμπεραμέντο.