ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβεία Ποιότητας, Κύπρος 2015

Απονεμήθηκαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου τα Βραβεία Ποιότητας, Κύπρος 2015 του περιοδικού «Γαστρονόμου», της εφημερίδας «Η Καθημερινή» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία.

Τα βραβεία, προσδοκούν να αναδείξουν τον Κύπριο παραγωγό και να εξυψώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με τον καταναλωτή. Τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας που παράγουν εκλεκτά κυπριακά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και γεύσης. 

Ο «Γαστρονόμος» με τα Βραβεία Ποιότητας, τα οποία δόθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θέλει να ενθαρρύνει, να στηρίξει και να αναδείξει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που αντέχουν στην πίεση της εποχής και δεν πτοούνται από τις δυσκολίες. Που ανανεώνονται και καινοτομούν, που παράγουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη, που βοηθούν τον τόπο συνολικά, που χτίζουν μια καλύτερη Κύπρο!
 
Οι άνθρωποι που βραβεύτηκαν απόψε από τον «Γαστρονόμο», παράγουν, μεταποιούν και διακινούν, με αγάπη και γνώσεις, επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα. Άνθρωποι με όραμα και πάθος που κρατούν στα χέρια τους τον πραγματικό πλούτο του τόπου μας. 10 Κύπριοι παραγωγοί, πρεσβευτές των προϊόντων μας στο εξωτερικό!

Βραβείο Γεωργικού προϊόντος
Κολοκάσι Σωτήρας 

Βραβείο Κυπριακού Παραδοσιακού προϊόντος
Παστέλι και Χαρουπόμελο «Το Παραδοσιακό»

Βραβείο εξαγωγών 
Α/φοί Πέτρου, Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Βραβείο Ποτού
Persefoni, λευκό κρασί του Οινοποιείου Κολιός

Βραβείο Αρτοποιείας / Ζαχαροπλαστικής
Γλυσταρκά του Παραδοσιακού Αρτοποιείου Γιάννης Γεωργίου
 
Βραβείο Καινοτομίας
Οξύρυγχος του αγροκτήματος-ιχθυοτροφείου The Land of Dreams
  
Βραβείο Εξαιρετικής Ποιότητας
Μοσχάτος Οίνος του οινοποιείου Αγία Μαύρη
 

Βραβείο Γαλακτοκομικού προϊόντος
Χαλλούμι «Κτήμα Δράμια» συνεργασία εταιρειών Μ. & Α. Σουνιότικο Λτδ με ProCymotion Ltd
 
Βραβείο Ετικέτας και Συσκευασίας
Γλυκό κρασί The Anama Concept
 
Τιμητικό Βραβείο
Άκης Ζαμπάρτας

Τη Λεβέντειο Πινακοθήκη κατέκλυσαν με την παρουσία τους οι βραβευμένοι παραγωγοί, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, αρκετοί πολιτικοί και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα βραβεία του «Γαστρονόμου» στήριξαν για δεύτερη χρονιά η Τράπεζα Κύπρου, βασικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος των βραβείων και ο ΟΠΑΠ Κύπρου, υποστηριχτής των βραβείων.